Οι προτεραιότητες του Δήμου Ιεράπετρας στον τομέα των έργων συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον δήμο Ιεράπετρας με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΤΕΕ –ΤΑΚ Λασιθίου.

Οι ανάγκες που υπάρχουν, οι προτεραιότητες που έχουν τεθεί, αλλά και το στάδιο στο οποίο βρίσκονται σημαντικές μελέτες συζητήθηκαν αναλυτικά με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη να ενημερώνει τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής, κ. Γιώργο Καφετζάκη και τα μέλη της για τους άμεσους στόχους του Δήμου Ιεράπετρας.

Κατά τη συνάντηση  στην οποία παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Μάνος Λουτσέτης εκφράστηκε η διάθεση καλής συνεργασίας και από τις δύο πλευρές, ενώ ο κ.Καλαντζάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στη μεγάλη προσπάθεια που  καθημερινά καταβάλλεται στον Δήμο Ιεράπετρας για τη διεκδίκηση και την υλοποίηση έργων.

Όπως ανέφερε παρόλα τα προβλήματα λόγω έλλειψης πόρων, αλλά και τις καθυστερήσεις που δημιουργεί η γραφειοκρατία καθημερινά οι υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας καταβάλλουν τη μέγιστη προσπάθεια για τη διεκδίκηση των απαιτούμενων έργων, την ένταξη και την υλοποίησή τους. Όλοι εμείς στον Δήμο Ιεράπετρας, τόνισε, διεκδικούμε και απαιτούμε προκειμένου να επιτύχουμε την υλοποίηση έργων απαραίτητων και αναγκαίων σε βασικούς τομείς. Η καλή συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες σίγουρα είναι ένας σημαντικός παράγοντας που ενισχύει και υποστηρίζει τις προσπάθειές μας, ανέφερε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, ευχόμενος παράλληλα καλή επιτυχία στο έργο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ ΤΑΚ Λασιθίου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook