Υπάρχει γυναίκα που να μην έχει κίτρινα νύχια; Αν όχι αυτή την στιγμή που μιλάμε, κάποια άλλη στιγμή της ζωής της, είχε.  

Όλες έχουμε περάσει το πρόβλημα, του να προσπαθούμε με κάποιο τρόπο να βγάλουμε αυτή την ανεπιθύμητη κιτρινίλα από τα νύχια και να μην μπορούμε τελικά.

Γιατί κιτρινίζουν τα νύχια;

Ο πιο συχνός λόγος που συμβαίνει αυτό είναι τα πολυαγαπημένα μας μανό. Όσο πιο σκούρο το βερνίκι νυχιών, τόσο πιο εύκολο είναι να αφήσει σημάδια στα νύχια. Ένας τρόπος να το σταματήσεις αυτό, είναι να φοράς ΠΑΝΤΑ, base coat. Η βάση πριν εφαρμόσεις το μανό όχι μόνο μειώνει τις πιθανότητες να κιτρινίσουν τα νύχια, αλλά αυξάνει και την διάρκεια του μανικιούρ.

DIY hacks για να… ξεφορτωθείς τα κίτρινα νύχια

#1. Χυμός λεμόνι: Βούτηξε τα νύχια σου σε φυσικό χυμό λεμόνι για 10-15 λεπτά κάθε μέρα, μέχρι να φύγει τελείως η κιτρινίλα.

#2. Λευκαντική οδοντόκρεμα: Για να ξεφορτωθείς αμέσως τους λεκέδες από τα νύχια, τρίψε λίγη οδοντόκρεμα που λευκαίνει τα δόντια, χρησιμοποιώντας μια λίμα. Σημείωση: το hack αυτό δεν είναι για τα χρόνια κιτρινισμένα νύχια, αλλά για λεκέδες που έχουν γίνει πρόσφατα.  

#3. Buffer: Αχ, αυτό το buffer! Είναι θαυματουργό! Αυτό το ειδικό εργαλείο για το μανικιούρ είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να βγάλεις την κιτρινίλα από τα νύχια. Σημαντική σημείωση: Μπορεί αυτός ο τρόπος είναι αποτελεσματικός, αλλά δεν τον συνιστώ για συχνή χρήση. Το τρίψιμο των νυχιών με το buffer μπορεί να τα κάνει αδύναμα, οπότε φρόντισε μετά την χρήση να απλώνεις κάποιο ενυδατικό λαδάκι σε αυτά.

allyou.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook