Αν και τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι ακόμα… βαριά από την επόπονη προετοιμασία στα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, το πρώτο δείγμα γραφής του Α.Ο. Χανιά στο φιλικό με την τοπική ομάδα ήταν ικανοποιητικό.

Ο προπονητής των «μπλε», Γιάννης Πετράκης, ξέρει ότι η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα και ότι βρίσκεται ακόμα στην αρχή του «χτίσιμου» της αλλά είδε αρκετά θετικά στοιχεία στην νικηφόρα φιλική αναμέτρηση.

Στον ορίζοντα τώρα για τον ΑΟΧ υπάρχει το δυνατό φιλικό παιχνίδι της Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ στις 24/8 υπάρχει το παχνίδι με την Κυρήνεια (ομάδα Β’ Εθνικής Κύπρου) και μία ημέρα μετά αυτό με τον Ηρακλή Ψαχνών του πρώην «Χανιώτη», Σωτήρη Τσάτσου.

Επιτροπή χορηγιών και συνάντηση με Δήμαρχο Χανίων

Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά με ανακοινώσεις της γνωστοποίησε την συγκρότηση επιτροπής χορηγιών αλλά και την συνάντηση μελών του Δ.Σ. και της επιτροπής στήριξης με τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Για την επιτροπή χορηγιών:

«H ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την συγκρότηση της επιτροπής χορηγιών της ομάδας. Στην επιτροπή συμμετέχουν ο οικονομολόγος Νίκος Μανουσέλης, ο τραπεζικός υπάλληλος Αντώνης Κουκλάκης και οι δικηγόροι Νοτης Ψυλλακης και Γιάννης Ντερμανάκης».

Για την συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων:

«Επίσημη συνάντηση με το δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλακη τους αντιδημάρχους και συνεργάτες του δημάρχου θα έχουν το πρωί της Δευτέρας μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά και της επιτροπής στήριξης. Η συνάντηση θα γίνει στις 8.30 το πρωί στο γραφείο του δημάρχου Χανίων».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook