Λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου είχε εισαχθεί την περασμένη Τετάρτη ο πολύ αγαπητός σε όλους τους Ηρακλειώτες πολίτες,  Μανώλης Παγωμένος, ο οποίος διετέλεσε αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ.

Από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου πρόσφερε τις παρακάτω υπηρεσίες:

* Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Ηρακλείου επί σειρά ετών
* Πρόεδρος Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Ηρακλείου
* Πρόεδρος στον Παιδικό Σταθμό Πατελλών και στις Σχολικές Επιτροπές Πατελλών
* Διετέλεσε Πρόεδρος στη ΔΕΠΤΑΗ
Από τη θέση του Αντιδημάρχου προσέφερε τις υπηρεσίες του στους παρακάτω τομείς:

* Δημοτικά Κοιμητήρια
* Άτομα με ειδικές ανάγκες ( ΑΜΕΑ )
* Κέντρο Συμβουλευτικής Αγωγής Νέων (ΚΕΣΑΝ)
* Αθλητισμός και Νεολαία
* Κοινωνική Πολιτική
* Δημοτική Αστυνομία
* Διοικητικές Υπηρεσίες

Ο εκλιπών έφυγε στα 63 του χρόνια, νικημένος από τον καρκίνο.

Η δημοτική αρχή εξέδωσε αμέσως ανακοίνωση εκφράζοντας την θλίψη για το χαμό του Μανώλη Παγομένου, ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στα κοινά.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου κ.Κουράκη για το θάνατο του Μανώλη Παγωμένου:

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατο του Μανώλη Παγωμένου, ενός πολύτιμου συνεργάτη και αγαπημένου φίλου και ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στα κοινά.

Η ευγένεια και η φιλοτιμία του, η ευθύτητα του χαρακτήρα του και η εργατικότητα που των διέκρινε υπήρξαν αρετές που έδιδαν πάντοτε στην συνεργασία μας την ποιότητα μιας αληθινής φιλίας. Αγαπήθηκε και τιμήθηκε από τους συμπολίτες μας και σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις ήταν πάντοτε πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ως αντιδήμαρχος με διάφορες αρμοδιότητες εργάστηκε πάντοτε παραγωγικά και με αποτελεσματικά.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Δήλωση συλλυπητήριων του Περιφειάρχη Κρήτης, κ.Αρναουτάκη:

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο Μανώλης Παγωμένος ένας τίμιος και σπουδαίος άνθρωπος, ένας ασυμβίβαστος αγωνιστής πρωτοπόρος στους δημοκρατικούς και κοινωνικούς αγώνες» αναφέρει ο Περιφερειάρχης, και προσθέτει:

«Ο Μανώλης Παγωμένος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους φορείς και στον λαό καθώς ανάλωσε την ζωή του στα κοινά αγωνιζόμενος για τα θέματα του τόπου αλλά και τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου που επί πολλές θητείες υπήρξε εξέχων μέλος του.

Συλλυπητήριο τηλεγράφημα απέστειλε και ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ.Καλογεράκης:

Με λύπη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό του φίλου και συναδέλφου Μανώλη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε τα κοινά με πάθος, εντιμότητα και ήθος. Η απλότητα, η αμεσότητα και η ουσιαστική επαφή του με τους πολίτες αποτέλεσε για όλους μας πρότυπο στο πλαίσιο λειτουργίας της αυτοδιοίκησης.

Θερμά συλλυπητήρια.

Θα τον θυμόμαστε πάντα

Η Δημοτική Παράταξη \”Ηράκλεια Πρωτοβουλία\” εξέδωσε το εξής συλλυπητήριο μήνυμα:

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του φίλου δημοτικού συμβούλου, Μανώλη Παγωμένου. Τα λόγια είναι περιττά για τον άνθρωπο αυτόν, που συνέδεσε τη ζωή του με τον αγώνα για το κοινό συμφέρον, για το Ηράκλειο. Εξάλλου η μακροχρόνια εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας προς το πρόσωπο του κάνει πιο ηχηρό, το σκληρό αντίο.
Ο Μανώλης ήταν ένα παράδειγμα ενεργού πολίτη. Με αγάπη για τον τόπο του και τους συμπολίτες του, με θέληση για προσφορά. Η πλούσια συμμετοχή του σε διάφορα, διοικητικά, δημοτικά αξιώματα είναι μόνο ένα μέρος από το σημαντικό κοινωνικό αγώνα που πραγματοποίησε. Σύσσωμη η Ηράκλεια Πρωτοβουλία, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους τους φίλους του .

Μανώλη, Καλό σου Ταξίδι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook