Σημαντική απώλεια προέκυψε για τον Πλατανιά μετά την αποχώρηση του προπονητή φυσικής κατάστασης Λεωνίδα Παπαδάκη, ο οποίος τοποθετήθηκε επίσημα για το “διαζύγιο” με τους “ερυθρόλευκους”, στους οποίους εργάστηκε και παλιότερα στο ξεκίνημα του ταξιδιού προς τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο Παπαδάκης, που θεωρείται από τους κορυφαίους στο είδος του στην Ελλάδα, τόνισε ότι προέκυψε διαφορά φιλοσοφίας με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Επειτα από 3 χρόνια συνεργασίας με την ομάδα του Πλατανιά, ήρθε η στιγμή για μια αλλαγή σελίδας στην καριέρα μου. Ολο αυτό το διάστημα που συνεργάστηκα με την ομάδα, προσπάθησα με την τεχνογνωσία και την εργατικότητά μου να εξελίξω τον τομέα μου στο υψηλότερο επίπεδο, ίσως το καλύτερο για ομάδα της περιφέρειας. Δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό υπήρξε διαφορά στη δική μου φιλοσοφία με αυτή της ομάδας και οι δρόμοι μας χώρισαν».

ΚOΜΣΗΣ, Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ

Ο Χάρης Κομσής θα είναι ο αντικαταστάτης του Παπαδάκη στον Πλατανιά και ήδη εδώ και λίγες ημέρες η ομάδα γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του ως μέλος του τεχνικού επιτελείου των “ερυθρόλευκων” το έκανε στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook