“Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου για όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Κρήτης αλλά και της χώρας.”

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία απονέμει τα συγχαρητήρια στην αστυνομική διεύθυνση Λασιθίου καθώς μετά από έτοιμα του συλλόγου έγιναν έλεγχοι σε πολλές περιοχές του Λασιθίου για τα “βαρελόσκυλα” και βεβαιώθηκαν τα αντίστοιχα πρόστιμα στους παραβάτες.

“Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου για όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Κρήτης αλλά και της χώρας.

Μετά το σχετικό αίτημα της Ομοσπονδίας μας για αυτεπάγγελτη δράση της αστυνομίας τόσο στις περιπτώσεις παθητικής κακοποίησης ιδιόκτητων ζώων όσο και στο θέμα ελέγχου των ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς για την σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμούς κλπ των ζώων τους, έχει ξεκινήσει μια συντονισμένη προσπάθεια, που αποδίδει καρπούς.

Επιπροσθέτως ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά και στις καταγγελίες πολιτών και έχει προβεί σε πολλούς ελέγχους σε χωριά του Αγίου Νικολάου, της Ιεράπετρας, της Νεάπολης κλπ για ζώα μόνιμα δεμένα σε βαρέλια και ακατάλληλες αυτοσχέδιες κατασκευές, όπου οι κανόνες ευζωίας εν γένει παραβιάζονται κατά κόρον, βεβαιώθηκαν δε όπου έπρεπε και τα αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα ενώ ταυτόχρονα προχώρησε σε κάλεσμα των πολιτών να μην διστάζουν να καταγγέλλουν περιπτώσεις κακοποίησης ζώων.

Της όλης προσπάθειας ηγείται ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λασιθίου κ. Νικόλαος Χρυσάκης και βεβαίως ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Μανώλης Παπαδάκης ενώ οι Διοικητές των τμημάτων, Αστυνόμος Α Σπανουδάκης Σταύρος – Α.Τ. Αγίου Νικολάου, Υπαστυνόμος Α Βουτυράκης Μανώλης – Α.Τ. Σητείας και ο Υπαστυνόμος Β Τζουμάκας Νίκος – Α.Τ. Ιεράπετρας όλο και περισσότερο και με συνέπεια ανταποκρίνονται παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις τους.

Ας τους μιμηθούν οι συνάδελφοί τους.
Γιατί δεν χρειάζεται κόπος αλλά μόνο τρόπος.
Η Ομοσπονδία μας τους συγχαίρει για το βαθμό ανταπόκρισής τους σε ένα θέμα, που εκτός από τα ζώα πληγώνει και την Ελλάδα”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook