“Αν κάποιος έντιμος Κρητικός πιστεύει ότι ένας δικαστικός λειτουργός έχει θίξει την τιμή και την υπόληψή του, να πάρει το κουμπούρι του ή το κρητικό μαχαίρι του και να έρθει να με αντιμετωπίσει”.

Το Σάββατο πρωί πρωί τα ΜΑΤ είχαν πάρει θέσεις έξω από κατάστημα της παλιάς πόλης Ρεθύμνου προκειμένου εκπρόσωποι ξένου fund που έχουν εξαγοράσει το δάνειο του συγκεκριμένου επιχειρηματία, να κατασχέσουν το κατάστημα.

Οι εκπρόσωποι του ξένου fund προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά, πράγμα που αποδείχτηκε δύσκολο και τελικά έσπασαν το τζάμι προκειμένου να μπουν στο κατάστημα

Στο σημείο βρέθηκαν μέλη του ΣΑΟΡ και πλήθος κόσμου, που προσπάθησαν να αποτρέψουν την κατάσχεση με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια.

Ο Δικαστικός Επιμελητής της εταιρείας Παναγόπουλος Ιωάννης προχώρησε στην ανάρτηση ενός βίντεο που έχει ποίκιλλες αντιδράσεις.

Την επίθεση που δέχτηκε την χαρακτηρίζει άνανδρη, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει “Έναν άπλυτο βρωμιάρη, ξεδοντιάρη από αυτό το πλήθος δεν θα δεχτώ ούτε κουβέντα”. 

Σε άλλο σημείο αναφέρει “Αν κάποιος έντιμος Κρητικός πιστεύει ότι ένας δικαστικός λειτουργός έχει θίξει την τιμή και την υπόληψή του, να πάρει το κουμπούρι του ή το κρητικό μαχαίρι του και να έρθει να με αντιμετωπίσει”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook