Δύο φιλικά τέστ και όχι ένα θα δώσει τελικά η ομάδα του Εργοτέλη μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνοντας την προετοιμασία της για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. 
Το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου αρχικά είχε κλείσει ένα φιλικό παιχνίδι την Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα στο γήπεδο του Μάλεμε με τον Πλατανιά όμως αυτό δεν θα είναι το τελευταίο ματς για την κρητική ομάδα πριν μπει στην εβδομάδα προετοιμασίας για την διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής καθώς οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν αύριο Σάββατο στις 6.30 μ.μ στο Παγκρήτιο Στάδιο την Χερσόνησο. 
Ο τεχνικός του Εργοτέλη όπως είναι φυσικό θα χρησιμοποιήσει διαφορετικές συνθέσεις σε αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδια δίνοντας χρόνο συμμετοχής κυρίως στους νεαρούς παίκτες στο ματς με την Χερσόνησο και προβάροντας ενδεκάδα πρωταθλήματος στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά. 
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία του Εργοτέλη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος συνεχίστηκε κανονικά με όλους τους ποδοσφαιριστές να δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι για τον αγώνα με τον Πανιώνιο από την στιγμή που δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα στην κρητική ομάδα. 
Το πρώτο μέρος περιλάμβανε ασκήσεις στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων ενώ στο δεύτερο μέρος έγινε δίτερμα με περιοριστικούς όρους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook