Δύο διεθνείς σε επίπεδο Ελπίδων έχει στις τάξεις του ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός οι οποίοι αποτελούν βασικά στελέχη των εθνικών τους ομάδων.

Ο Μανώλης Σάλιακας είχε σημαντική συμβολή στην επικράτηση της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στη Μολδαβία (5-1), δημιουργώντας το πρώτο γκολ και έχοντας συμμετοχή στο δεύτερο, ενώ ο Αρντίτ Τόλι ήταν βασικός στην εκτός έδρας νίκη της Αλβανίας απέναντι στην Ισλανδία (3-2).

Όσον αφορά τον αγώνα της Ελλάδας με τη Μολδαβία στο 7′ ο Γαλανόπουλος από “ασίστ” του Σάλιακα άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 34′ με τον Καραρούς.

Στο 45+2′ από φάση που ξεκίνησε από τον Σάλιακα ο Ανδρούτσος έδωσε την “ασίστ” στον Κουλούρη, που έκανε το 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησαν τρία γκολ ακόμη από τους Μανθάτη (47′), Κουλούρη (57′) και Ανδρούτσο (πέν. 78′).

Στο Ρέικιαβικ η Ισλανδία προηγήθηκε στο 45′ με τον Άντερσον, αλλά η Αλβανία γύρισε το ματς με δύο γκολ του Αμπαζάι (45+1′ και 65′). Το 2-2 έγινε στο 71′ με τον Έιναρσον, για να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους ο επιθετικός του Πανιωνίου Ντουρμισάι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook