Το πρόγραμμα που εξασφαλίζει σιγουριά σε κάθε σας κίνηση, πιστοποιημένο από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα πιστοποιήσεων ποιότητας BUREAU VERITAS. 

Η AVIN, με σεβασμό στον καταναλωτή και πιστή στο όραμά της για διασφάλιση κορυφαίας ποιότητας καυσίμων στη σωστή πάντα ποσότητα, αναβαθμίζει διαρκώς το πρόγραμμα εξασφάλισης ποιότητας καυσίμων που έχει σε εφαρμογή από το 2012. Το Τμήμα Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου Πρατηρίων της AVIN έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα µε τα νέα πρότυπα ποιότητας ISO 9001:2015 και η πιστοποίηση αυτή φέρει την υπογραφή του ανεξάρτητου, διεθνώς αναγνωρισμένου, φορέα πιστοποιήσεων ποιότητας BUREAU VERITAS. 

Οι εξειδικευμένες κινητές μονάδες της AVIN πραγματοποιούν καθημερινά αιφνιδιαστικούς ελέγχους κάνοντας 30.000 αναλύσεις καυσίμου και διανύοντας 150.000 χλμ. διαδρομών ετησίως, με αποτέλεσμα εξασφαλισμένη ποιότητα καυσίμου, στη σωστή πάντα ποσότητα, σε κάθε πρατήριο AVIN. Με τον τρόπο αυτόν, αποδεικνύει έμπρακτα ότι η AVIN είναι το όνομα που όλοι εμπιστεύονται!

Αναλυτικά, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα «ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ AVIN» περιλαμβάνει τους εξής ελέγχους:

• Ποιοτικός Έλεγχος Αντλιών Καυσίμων: Λαμβάνονται δείγματα από όλα τα ακροσωλήνια των αντλιών κάθε πρατηρίου και διενεργείται έλεγχος ποιότητας σε κάθε προϊόν. Τα χαρακτηριστικά που ελέγχονται είναι: ειδικό βάρος, εμφάνιση, χρώμα και διαύγεια, έλεγχος για υγρασία ή σωματίδια ή ξένες προσμίξεις/ουσίες, κρατικοί ιχνηθέτες και έλεγχος των βενζινών µε φορητό «Οκτανιόµετρο» Mid-IR, µε το οποίο λαμβάνονται ενδείξεις για τον αριθμό Οκτανίων (RON), καθώς και για ανίχνευση άλλων χημικών ουσιών στις βενζίνες. 

• Ποσοτικός Έλεγχος Αντλιών Καυσίμων: Η ποσότητα που λαμβάνει ο καταναλωτής είναι σημαντικό να είναι σωστή σε κάθε ανεφοδιασμό. Οι τεχνικοί της AVIN ελέγχουν τις αντλίες µε διαπιστευμένα 20-λιτρα μετρητικά δοχεία (λιτρόµετρα) και επιβεβαιώνουν ότι οι αντλίες παραδίδουν τη σωστή ποσότητα σε κάθε ανεφοδιασμό. Παράλληλα µε τον έλεγχο αντλιών, πραγματοποιείται έλεγχος της καλής λειτουργίας των λιτρόµετρων των πρατηρίων, ώστε το προσωπικό να είναι σε θέση να µετρά σωστά τις αντλίες του πρατηρίου σε καθημερινή βάση. 

• Έλεγχος Σωστής Σφράγισης Αντλιών Καυσίμων: Οι αντλίες καυσίμων είναι ρυθμισμένες και σφραγισμένες µε κατάλληλες σφραγίδες. Οι τεχνικοί της AVIN επιβεβαιώνουν ότι η σφράγιση των αντλιών είναι κατάλληλη σύμφωνα µε τη νομοθεσία, καθώς και ότι καμία αντλία δεν έχει παραβιαστεί. 

• Τεχνικός Έλεγχος Φρεατίων, Δεξαμενών και Ποιοτικός Έλεγχος Προϊόντων στις Δεξαμενές Καυσίμων: Γίνεται έλεγχος της κατάστασης του εξοπλισμού του πρατηρίου (δεξαμενές, φρεάτια), καθώς και ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων στις δεξαμενές καυσίμων (ανίχνευση νερού, σωματιδίων και ξένων ουσιών). Με τη διαδικασία αυτή, η AVIN διασφαλίζει ότι ακολουθούνται πάντα οι σωστές πρακτικές αποθήκευσης και χειρισμού των καυσίμων στα πρατήριά της.

Εξασφάλιση ποιότητας AVIN για να νιώθετε σιγουριά σε κάθε σας κίνηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook