Μείωσαν το ποσό αλλά παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα και αδυναμία να το συγκεντρώσει δηλώνει και πάλι η οικογένεια
  
Ο επιχειρηματίας από την Κρήτη Μιχάλης Λεμπιδάκης συμπληρώνει σήμερα 159 ημέρες στα χέρια των απαγωγέων του. Οι απαγωγείς, στην τελευταία τους επικοινωνία με την οικογένεια, έριξαν τις οικονομικές απαιτήσεις τους, χωρίς πάλι όμως να μπορούν οι συγγενείς, να ανταποκριθούν.

Η επικοινωνία, σύμφωνα πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, έγινε ελάχιστα 24ωρα μετά την αποστολή της διπλής απόδειξης ζωής προς την οικογένεια τού 54χρονου επιχειρηματία. Σε αυτά τα γραπτά μηνύματα, που αντάλλαξαν οι απαγωγείς με τους συγγενείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη ήταν η πρώτη φορά μετά από μήνες, που μείωσαν τις απαιτήσεις τους.

Όλο αυτό το διάστημα ζητούσαν πενήντα εκατομμύρια ευρώ, αλλά τώρα έπεσαν στα τριάντα εκατομμύρια, πιθανά βλέποντας ότι οι συγγενείς του κρητικού επιχειρηματία λένε συνεχώς ότι δεν μπορούν να συγκεντρώσουν τα πενήντα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι απαγωγείς ναι μεν έριξαν το ποσό, αλλά και πάλι θέλησαν να δείξουν το πόσο καλά οργανωμένοι είναι και σε ένα μήνυμα ζήτησαν από την οικογένεια Λεμπιδάκη να τους ενημερώσει, όταν βρει τα τριάντα εκατομμύρια. Η οικογένεια από την πλευρά της και πάλι απάντησε ότι έχει συγκεντρώσει λιγότερα από δέκα εκατομμύρια ευρώ και ότι αδυνατεί να συγκεντρώσει περισσότερα, καθώς δεν έχει άλλο ρευστό, παρά μόνον ακίνητη περιουσία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook