Το Instinct είναι ένα άκρως φουτουριστικό πρωτότυπο μοντέλο που είδαμε φέτος και δεν χρειάζεται καν κριτική, όσον αφορά την εξωτερική του σχεδίαση.

Από τα πρωτότυπα οχήματα που παρουσιάζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, τις περισσότερες φορές σε εκθέσεις, μαθαίνουμε πολλά νέα πράγματα που πολλές φορές βλέπουμε σε μελλοντικά μοντέλα.

Οι Το Instinct μας δείχνει πως θα είναι η σχεδίαση των μελλοντικών αυτοκινήτων εταιρείες αξιολογούν την απήχηση που έχει το κάθε πρωτότυπο στον κόσμο και λαμβάνονται αποφάσεις για τα μοντέλα που θα δούμε τα επόμενα χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση τα πρωτότυπα οχήματα αλλά και τα στοιχεία που βλέπουμε σε αυτά μας εντυπωσιάζουν. Η Peugeot είναι μία μάρκα που παίζει δυνατή… μπάλα σε αυτόν τον τομέα και πολλές φορές μας δείχνει το μέλλον από τέτοιου είδους αυτοκίνητα. Το Instinct είναι ένα άκρως φουτουριστικό πρωτότυπο μοντέλο που είδαμε φέτος και δεν χρειάζεται καν κριτική, όσον αφορά την εξωτερική του σχεδίαση.

Πάρτε μία γεύση από το μέλλον…

 

 

Όλα ψηφιακά

Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για την καμπίνα των επιβατών η οποία… βγάζει μάτια και προϊδεάζει για το τι Μπαίνεις μέσα και νομίζεις πως ζεις σε άλλον κόσμομας περιμένει τα επόμενα χρόνια. 

Όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό video όλα στην καμπίνα είναι ψηφιακά, το τιμόνι έχει τη δυνατότητα να «κρύβεται» (καθώς το όχημα θα μπορεί να κινείται και μόνο του), ενώ ακόμα και τα καθίσματα θα ακολουθούν μία νέα φιλοσοφία με στόχο την άνεση και την εκκεντρικότητα.

Επειδή  όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πάρτε μία γεύση από το εσωτερικό αυτοκινήτων που θα δούμε στο μέλλον, τουλάχιστον από την Peugeot.

zougla.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook