Έχουν ξεπεράσει πλέον τα όρια οι Βρετανοί στην περιοχή της Χερσονήσου που έχουν πια αρχίσει και τις Ληστείες.

Συγκεκριμένα χθες τρείς Βρετανοί ηλικίας 50,26 και 24 ετών, αντίστοιχα εισέβαλαν σε κατάστημα ενοικιάσεως αυτοκινήτων στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ανισσαρά του Δήμου Χερσονήσου, με τον 50χρονο να προφασίζεται ότι το Ι.Χ που είχε ενοικιάσει είχε παρουσιάσει βλάβη, και για το ,λόγο αυτό ζητούσε πίσω τα χρήματα του.

Στη συνέχεια ο 26χρονος και 24χρονος δρώντας κατ’ εντολή  του 50χρονου, άρχισαν να αφαιρούν αντικείμενα που βρισκόταν εντός του καταστήματος ενώ ο 50χρονος μεταχειριζόμενος σωματική βία, παρεμπόδιζε τον παθόντα να αντιδράσει και να καλέσει σε βοήθεια.

Η παρουσία όμως των περαστικών που αντιλήφθηκαν οτι κάτι συνέβαινε στο κατάστημα πανικόβαλε τους τρεις Βρετανούς, που τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  το οποίο είχαν ενοικιάσει από διαφορετικό γραφείο εκμίσθωσης οχημάτων, αφού προηγουμένως αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ από τον παθόντα. 

Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook