«Μας περιμένει ένα αρκετά ήσυχο σαββατοκύριακο…» είπε ο μετεωρολόγος αλλά η συνέχεια δεν ήταν καθόλου ήσυχη

Viral έγινε μέσα σε λίγες ώρες ένα κλιπ που δείχνει Αμερικανό μετεωρολόγο να αερίζεται κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης, παίρνοντας μάλιστα προηγουμένως μια αρκετά χαρακτηριστική πόζα.

Ο Chris Dunn από το κανάλι WPMI της Αλαμπάμα ενημέρωνε τους τηλεθεατές για τις θερμοκρασίες στην περιοχή όταν ξαφνικά έκανε μία πάυση στη μέση της πρότασή του και, χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια να συγκαλύψει την πράξη του, την αμόλησε.

«Τον ίδιο καιρό θα έχουμε και την Κυριακή μέχρι τις 17.00. Μας περιμένει λοιπόν ένα αρκετά ήσυχο σαββατοκύριακο…» ακούγεται να λέει ο Dunn στο δελτίο καιρού, ωστόσο αυτό που ακολουθεί δεν είναι… απόλυτη ησυχία.

Ο χαρακτηριστικός ήχος των αερίων, η σκυφτή στάση και το χαμόγελο ανακούφισής του μετά την πράξη δεν άφησαν αμφιβολία για το τι είχε συμβεί. Ωστόσο, υπήρξαν κάποιοι πιο καχύποπτοι χρήστες του διαδικτύου που κατηγόρησαν το άτομα που πόσταρε το βίντεο ότι πρόσθεσε ο ίδιος τον «ενοχοποιητικό ήχο», εκμεταλλευόμενος την παράξενη πόζα του μετεωρολόγου για να τον εκθέσει.

«Είναι 100% fake. Απλώς έσκυψε έτσι ώστε να φαίνεται το Ντέστιν στον χάρτη», έγραψε ένας υποστηρικτής του Dunn, ωστόσο η αλήθεια είναι κάτι που γνωρίζει μόνο ο – διάσημος πλέον – μετεωρολόγος.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook