Επί ποδός βρίσκονται οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Αλικαρνασσού και οι αστυνομικές αρχές  , καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα \”Πατρίς\”  υπάρχει η πληροφορία από τις υπηρεσίες ασφαλείας του Ηρακλείου ότι επίκειται απόδραση από τη φυλακή.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας \”Πατρίς\” είναι η πρώτη φορά που στην κλειστή φυλακή της  Νέας Αλικαρνασσού δίδεται μία πληροφορία η οποία αναφέρει συγκεκριμένο κρατούμενο για τον οποίο γίνεται αναφορά όμως μονάχα στο μικρό του όνομα.

Ανάλογη ενημέρωση είχε δοθεί εγγράφως και πριν από αρκετό καιρό με απόρρητο έγγραφο του Υπουργείου Δικαιοσύνης μέσα από το οποίο γινόταν μία αόριστη αναφορά σε επικείμενη απόδραση. Τότε το έγγραφο είχε σταλεί σε όλες τις φυλακές της χώρας καθώς δεν ξεκαθαριζόταν σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα της Ελλάδας και από ποιους σχεδιάζεται απόδραση.

Τώρα η πληροφορία που έδωσε αξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου είναι περισσότερο συγκεκριμένη και αφορά μονάχα το κατάστημα της Αλικαρνασσού

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook