Μόλις έφαγε την πρώτη μπουκιά από το κομμάτι κοτόπουλου, έσπασαν τα δόντια του. Συνειδητοποίησε ότι η κότα είχε φάει πριν, πέτρες…

Ο Dr Albert Liu μηνύει την αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Whole Foods λέγοντας ότι μόλις έφαγε το κοτόπουλό τους, εντόπισε 2 μικρές πέτρες στο στομάχι του κομματιού του. 

Σε έγγραφα που έλαβε το TMZ, ο Dr Albert Liu είχε πάει για ψώνια στο Whole Foods του Βέγκας, και ζήτησε το βιολογικό κοτόπουλο, Organic Naked Rotisserie Chicken. Ο γιατρός δηλώνει ότι έσπασε 2 δόντια μετά από δαγκώματα στο κοτόπουλο.

Ο ίδιος παραπονέθηκε στο Whole Foods για τις πέτρες που βρήκε στο κομμάτι κοτόπουλο και ο υπεύθυνος του ζήτησε συγγνώμη και τον προέτρεψε να καταθέσει αναφορά. Την επόμενη μέρα, διευθυντής άλλου σούπερ μάρκετ τον υπερασπίστηκε και δήλωσε ότι δεν θα έπρεπε να του είχαν πουλήσει το κοτόπουλο αυτό.

Είναι αλήθεια ότι οι κότες τρώνε πέτρες και καμία φορά κατεβαίνουν στο στομάχι τους, δίχως να τις έχουν μασήσει πρώτα. Παρολ΄ αυτά, αυτό το γεγονός δεν δικαιολογεί το περιστατικό που προκάλεσε ατύχημα στον ανυποψίαστο καταναλωτή.

Ο νόμος στα περισσότερα κράτη έχει ως εξής: Αν ένα παντοπωλείο ή εστιατόριο πουλάει τρόφιμα και το προϊόν αυτό προκαλέσει στον καταναλωτή τραυματισμό, τότε δεν προστατεύεται ο καταναλωτής. Ωστόσο, αν βρεθεί σε τρόφιμο ένα ξένο αντικείμενο – για παράδειγμα ένα καρφί σε μια μπριζόλα – τότε ο νόμος λειτουργεί προς υπεράσπισή του.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Whole Foods, δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση. Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook