Παρέα με τον Πέτρο Κωστόπουλο βρέθηκε ο εκρηκτικός Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος μίλησε για για τα μουσικά του ακούσματα, αλλά και τη σχέση του με τη τηλεόραση. Αποκάλυψε όμως και ένα τσακωμό που είχε με κάποιον που του μίλησε πολύ άσχημα.

Για το πως ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική: «Όταν έχεις κάτι μέσα σου βαθιά, βγαίνει στην επιφάνεια. Καθόμουν μπροστά στον καθρέφτη και έκανα «προπόνηση» μόνος μου. Δεν το πρόβαρα μπροστά σε κοινό».

Για τη σχέση του με τη τηλεόραση:  «Έκανα τηλεόραση πέρσι, στον ΑΝΤ1. Μου άρεσε η ιδέα, αλλά δεν μου άρεσε η εκτέλεση και το αποτέλεσμα. Όταν δεν έχεις λόγο στο μοντάζ... Κάνεις μία συνέντευξη, όπως αυτή με τον Άνθιμο, η οποία ξεκίνησε να είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Είχαμε κάποια σημεία στα οποία έπρεπε να δώσει κάποιες απαντήσεις και δεν τις έδωσε και υπήρχαν τρύπες. Όταν γυρνάει και σου λέει "δεν θα με κολλήσεις εσύ στον τοίχο νεαρέ μου"... Αυτά θέλει όμως και ο Άνθιμος. (...) «Θα ξανα έκανα τηλεόραση. Δεν είμαι της άποψης ότι "τι είναι η τηλεόραση;". Τη θεωρώ πολύ σπουδαίο μέσο αλλά χρειάζεται να έχει έναν λόγο ύπαρξης, να μπορείς να πεις κάτι μέσα από αυτό.

Φυσικά και έχω δει όλα τα παιχνίδια όπως Just the two of us και το  Dancing with the stars. Θεωρώ, πως αν εξαιρέσεις την τάση που έχει η τηλεόραση να αναπαράγει στα μεσημεριανά όσα έχουν γίνει την επόμενη μέρα, έχει ένα καλό προιόν. Φυσικά και μ’ έχουν περιλάβει και μένα τα μεσημεριανά. Το πιο αστείο που μου έχει τύχει είναι από το δελτίο του Star. Με βρήκαν έξω από ένα κλαμπ στη Λαρισα όπου έπαιζα. Το παιδί με παρακάλεσε να του δώσω συνέντευξη και εγώ του είπα πως δεν θέλω γιατί μ’ έναν πολύ έξυπνο τρόπο στο μοντάζ ότι και να πεις θα το αλλάξουν. Τελικά του έδωσα τη συνέντευξη και με πολύ σοβαρό τρόπο απάντησα όλα όσα με ρώτησε. Τα έδειξε και μετά έβαλαν έναν μεταφραστή και έκανε πλάκα σ’ όσα έλεγα. Αρχικά θίχτηκα. Μετά σκέφτηκα πως είναι απλώς χιούμορ αυτό».

Για τα νεανικά του όνειρα στον επαγγελματικό τομέα: «Κάποια στιγμή ήθελα να γίνω εκδότης. Το σκέφτηκα όμως πως δεν μπορώ να τα βάλω ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον και έκανα πίσω».

 Για τα μουσικά του ακούσματα: «Είμαι μεγάλος φαν σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους. Αγαπούσα και αγαπάω τον Στράτο. Είμαι μεγαλωμένος με τους ήχους του Ζαμπέτα».

Για την τελευταία φορά που καυγάδισε με κάποιον: «Τελευταία φορά έπαιξα κλωτσιές στο The Mall. Με έβρισε κάποιος εκεί που περπατούσα με μία κοπέλα. Και ακούω να λένε "Ο μαλάκας ρε..." και τον ρώτησα "Τι είπες;" και ήταν σαν να έπεσε σιγή στο The Mall και μου απάντησε "αυτό που άκουσες". Δεν περίμενα να μου πει περισσότερα. Έγραψα και τραγούδι γι’ αυτό το θέμα. Στο "Δώδεκα ακριβώς" λέει σε ένα σημείο "με γεια και το μπλουζάκι" γιατί τον έπιασα και έσκισα το μπλουζάκι του. Την επόμενη μέρα βρέθηκα πάλι στο εμπορικό. Καθήσαμε και έρχεται και μας ρωτάει ο σερβιτόρος αν θέλουμε κάτι. Είπαμε πως θέλουμε να φάμε και μας έστειλε τον μάγειρα, ο οποίος ήταν ο χθεσινός με τον οποίο πιάστηκα στα χέρια».


(yupi.gr)