H ΚΕΕΡΦΑ Χανίων καλεί σε σύσκεψη φορέων την Παρασκευή 8/9 και ώρα 7.00μμ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων για τη διοργάνωση αντιφασιστικής και αντιρατσιστικής συγκέντρωσης στα Χανιά για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. 

Όπως αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ σε ανακοίνωση:

“Μέσα στη σημερινή περίοδο της κρίσης, οι κυρίαρχες τάξεις και οι κυβερνήσεις παίζουν το χαρτί του ρατσισμού και της ισλαμοφοβίας για να διασπάσουν την αντίσταση και να συνεχίσουν ανεμπόδιστα τις ιμπεριαλιστικές εκστρατείες και τις βάρβαρες πολιτικές λιτότητας. Αυτές οι πολιτικές ανοίγουν το δρόμο στα φασιστικά και ακροδεξιά κόμματα που δημαγωγούν, χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο και οργανώνουν επιθέσεις κατά των μεταναστών και των κινημάτων.

Σ΄αυτόν τον κατήφορο βαδίζει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αντί να ανοίξει τα σύνορα και τις πόλεις στους πρόσφυγες του πολέμου και να στείλει φυλακή τους δολοφόνους χρυσαυγίτες, καμαρώνει για τις καλές σχέσεις της με τον Τραμπ!  

Η δίκη της Χρυσής Αυγής, τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, μπαίνει στην τελική ευθεία με τους μάρτυρες  να έχουν καταγράψει ξεκάθαρα τον οργανωμένο και κεντρικά καθοδηγημένο χαρακτήρα των δολοφονικών επιθέσεων της Χρυσή Αυγής. Οι επιθέσεις που συνεχίζονται με τη δολοφονική επίθεση κατά του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη, τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Ασπρόπυργο, το Μενίδι και τα νησιά του Αιγαίου, δείχνουν ότι οι φασίστες δολοφόνοι δεν παραιτούνται από την προσπάθεια να ξαναστήσουν τάγματα εφόδου. Δεν θα περάσουν!

Οι κινητοποιήσεις στα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα μπορούν να μετατραπούν σε σταθμό για την κλιμάκωση της αντιφασιστικής δράσης ώστε να τσακίσουμε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Απαιτούμε να κλείσουν τα γραφεία-ορμητήρια της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα και να πάνε τώρα φυλακή, μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη και να μείνουν εκεί για πάντα όλοι οι δολοφόνοι νεοναζί. Να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν περνάνε ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη, ούτε στην Αμερική. Και ταυτόχρονα να βροντοφωνάξουμε: οι πρόσφυγες και οι μετανάστες είναι καλοδεχούμενοι, ανοιχτά σχολειά και πόλεις, άσυλο και στέγη σε όλους!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook