Ο Γιάννης Λουβιτάκης, γέννημα-θρέμμα του Κισσαμικού, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και είναι με τη… βούλα στο ρόστερ του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συμμετείχε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στις προπονήσεις, ενώ νωρίτερα μετείχε σε προπονήσεις του ΣΥΝΚΑ. Την περασμένη σεζόν είχε επαγγελματικό συμβόλαιο το α’ μισό της σεζόν στον Κισσαμικό, κάνοντας ντεμπούτο σε επαγγελματικό επίπεδο ως αλλαγή στο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας με τον Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας υπέγραψε ο νεαρός ποδοσφαιριστής Γιάννης Λουβιτάκης, που κατάγεται από το Καστέλι και συμμετέχει στις προπονήσεις από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:

Είναι γεννημένος στις 28 Ιανουαρίου 1999 και αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Κισσαμικού. Από μικρή ηλικία εντάχθηκε στην Ακαδημία, όπου ξεχώρισε και αποτέλεσε το επιθετικό “όπλο” των τμημάτων υποδομής. Έπαιξε για μια σεζόν στον Νέο Κισσαμικό στη Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων και στη συνέχεια στην ομάδα Κ19 του Κισσαμικού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League. Την περασμένη σεζόν έκανε την πρώτη του συμμετοχή σε επαγγελματικό επίπεδο ως αλλαγή στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας του Κισσαμικού με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook