Στο πρώτο φιλικό της νέας εποχής του Εργοτέλη, οι «κιτρινόμαυροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με το τοπικό Βελούχι.

Η ομάδα του Τάκη Γκώνια που χτίστηκε από το μηδέν έδειξε στο πρώτο φιλικό που έδωσε πως έχει να διανύσει αρκετό δρόμο μέχρι να εμφανιστεί πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα. Και θα λέγαμε πως ο Εργοτέλης είναι τυχερός που το πρωτάθλημα, δείχνει ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει σε τρεις εβδομάδες. Η ομάδα του Ηρακλείου αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με το τοπικό Βελούχι σε ένα παιχνίδι όπου είχε ελάχιστες ευκαιρίες να παρουσιάσει κόντρα στην ομάδα του Καρπενησίου.

Ο Εργοτέλης παρατάχθηκε με 4-3-3: Τερματοφύλακας είναι ο Λαδάς, δεξί μπακ ο Σταμόπουλος, αριστερό ο Κυριακίδης και στο κέντρο της άμυνας παίζουν οι Μαζουλουξής – Μπάτζιος. Στην μεσαία γραμμή αγωνίζονται οι Βογιατζής, Μπουτσάκης, Αγγελόπουλος ενώ την τριάδα στην επίθεση αποτελούν οι Σταματάκος (δεξιά), Μπουρσέλης (αριστερά) και ο Καΐπερς στην κορυφή.

Στο πρώτο 45λεπτο παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία ο Βέλγος επιθετικός Ούγκο Καΐπερς που έδειξε ότι είναι ένας παίκτης που έχει ταλέντο ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Μανουσάκης, από τα πόδια του οποίου ήρθαν και οι καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι.

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε με τους: Λαδάς, Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Αγγελόπουλος, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μπουτσάκης, Σταματάκος, Κάιπερς.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι :Κατσιμήτρος, Δουλγεράκης, Πάττας, Κυριαλάνης, Μπούζας, Ιατρούδης, Λυδάκης, Μανουσάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook