Στο πατρικό του στις Βρύσσες βρίσκεται από χθες ο δημοφιλής καλλιτέχνης της Κρητικής μουσικής Μανώλης Κονταρός.

Μετά τη μεγάλη του περιπέτεια επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του προκειμένου να αντλήσει δυνάμεις για τη συνεχίσει τη μάχη που εδώ και μήνες δίνει.

Όπως είπε στο Flashnews.gr που βρέθηκε σήμερα στην παρέα που στήθηκε στο πατρικό σπίτι  του να τον υποδεχτεί \”τώρα πια νοιώθει δυνατός, και αυτή η δύναμη γίνεται μεγαλύτερη όταν βρίσκεται δίπλα σε συγγενείς και φίλους. Η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά, ενώ ακολουθεί την θεραπεία που του έχουν υποδείξει οι θεράποντες ιατροί από την Γερμανία. Μάλιστα εδω και ένα μήνα είναι μαζί του στην Ελλάδα και τώρα στην Κρήτη και ένας από τους γιατρούς του, ο δόκτωρ Χάρις Πλίβα  , όπου τον παρακολουθεί.

\"\"

 

Η σύντομη συνέντευξη του Flashnews.gr με το Μανώλη Κονταρό:

Ερ. Πως είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας σας;

Απ. Δόξα το Θεό είμαι πολύ καλύτερα. Έχω όμως ακόμα πολύ δουλεία. Ήδη πάντως σηκώνομαι και κάνω πια τα πρώτα μου βήματα με πατερίτσες.

\"\"

 

Ερ. Πως αισθάνεστε  που βρίσκεστε σήμερα στο πατρικό σας σπίτι στα Χανιά;

Απ. Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς είδα τους γονείς μου, πολλούς συγγενείς και φίλους. Είμαι χαρούμενος που μπήκα όρθιος στο πατρικό μου σπίτι.

Ερ. Νοιώθετε σοφότερος και πιο δυνατός  μετά από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια;

Απ. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος όταν περνάει τέτοιου είδους περιπέτειες ξαναγεννιέται και γίνεται πιο δυνατός και ναι αν θες, πιο σοφός.

\"\"

 

Ερ. Πλέον έχετε αρχίσει να κάνετε σχέδια για το μέλλον;

Απ. Το μοναδικό σχέδιο που κάνω και προσπαθώ να υλοποιήσω είναι να αποκαταστήσω το πρόβλημα που υπάρχει. Να ξαναπερπατήσω και να επιστρέψω στην οικογένεια μου και στη δουλειά μου όπως ήμουν και πριν. Σχέδια για τη δουλειά, μπορεί να υπάρχουν, αλλά δεν είναι τώρα ο πρώτος στόχος. Ο στόχος είναι άλλος. Μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα.

\"\"

Flashnews.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook