Το αυτοκίνητο του 19χρονου οδήγησε στην εξιχνίαση κλοπής – Είχε κλέψει κοσμήματα αξίας 1.400 ευρώ από σπίτι στην Ιεράπετρα

Συνελήφθη, χθες (07.09.2017) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 19χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (07.09.2017) το απόγευμα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον 19χρονο, το οποίο όπως προέκυψε είχε εμπλακεί σε υπόθεση κλοπής σε προγενέστερο χρόνο σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας.

Ο 19χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, όπου από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι το πρωί της ίδιας μέρας είχε αφαιρέσει από οικία ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 1.400 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook