Κυκλοφόρησε το «Fantasy», το νέο τραγούδι του Τζορτζ Μάικλ, που έκανε ντεμπούτο στη ραδιοφωνική εκπομπή του BBC Radio 2 «The Chris Evans Breakfast Show».

Ο κιθαρίστας, συνθέτης και μουσικός παραγωγός πολλών γνωστών καλλιτεχνών Νάιλ Ρότζερς έγραψε στο Twitter ότι για την παραγωγή του νέου single του Τζορτζ Μάικλ εργάστηκε με «ανάμεικτα» συναισθήματα, με δάκρυα, αβεβαιότητα, ευτυχία και αγάπη.

«Το Fantasy αρχικά προοριζόταν για το άλμπουμ “Listen Without Prejudice” και υπήρχε πρόθεση να είναι ένα από τα singles του άλμπουμ, αλλά κατά κάποιο τρόπο εξαφανίστηκε. Πέρυσι αναζητούσαν κορυφαίο τραγούδι για την επανέκδοση του «”Listen Without Prejudice” και για να συνοδεύσουν τη νέα ταινία Freedom. Το “Fantasy” ήταν η πρώτη και προφανής επιλογή του Τζορτζ και στις αρχές του 2016 ο Νάιλ Ρότζερς το ξαναδούλεψε», είπε ο Έβανς σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

Οι θαυμαστές του τραγουδιστή βυθίστηκαν στη θλίψη για δεύτερη φορά μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο μετά θάνατον single του, αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Χιλιάδες θαυμαστές με μηνύματά τους στο Twitter εξήραν το single, πολλοί ξέσπασαν σε δάκρυα και άλλοι δήλωσαν «ευτυχισμένοι που άκουσαν τη φωνή του», αναφέρει δημοσίευμα της «Evening Standard».

«Λατρεύω το νέο single του Τζορτζ Μάικλ, Fantasy. Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω ότι έφυγε!» έγραψε ένας θαυμαστής.

«Είναι υπέροχο, ευχαριστούμε Νάιλ Ρότζερς που κρατάς ζωντανή τη μουσική του Τζορτζ Μάικλ» σημείωσε άλλος θαυμαστής.

Οι αδελφές του, Μέλανι και Γιόντα στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι επιθυμούν να «συνεχίσουν» το έργο του «μοιράζοντας» τη μουσική του κληρονομιά, «όπως ακριβώς θα ήθελε ο ίδιος».

Ο τραγουδιστής των «Wham!» πέθανε πέρσι ανήμερα των Χριστουγέννων σε ηλικία 53 χρόνων από καρδιά και συσσώρευση λίπους στο συκώτι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook