Τον Σέρβο επιθετικό Μάρκο Μπατσάνιν έφερε στα Χανιά ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός, προκειμένου να “τονώσει” τη “γραμμή κρούσης” του, ενώ όπως προαναγγέλλει η ομάδα αναμένεται να ακολουθήσει ακόμη μία κίνηση.

Ο Μπατσάνιν γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1998 και έπαιξε στις ομάδες υποδομής της Σμεντερέβο και της Γιαγκοντίνα για να ενταχθεί στη συνέχεια στη Βοϊβοντίνα, της οποίας αποτέλεσε μέλος και της πρώτης ομάδας.

Όσον αφορά την προπόνηση της Παρασκευής, με αυτήν ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το εκτός έδρας φιλικό με τον ΟΦΗ, από το οποίο θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μεγαρίτης, Σελινιωτάκης και ο Τασιούλης, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση του ΑΟΧ/Κισσαμικού έχει ως εξής:

Με το “βλέμμα” στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (09/09, 17:30) με τον ΟΦΗ, που θα γίνει στο γήπεδο “Θέοδωρος Βαρδινογιάννης”, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα σεζόν.

Η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ήταν διάρκειας 70′ και τα περιεχόμενά της αφορούσαν τελειώματα φάσεων, ομαδική επιθετική τακτική και επιλογές επιθετικής ανάπτυξης.

Δεν συμμετείχαν οι Μεγαρίτης και Σελινιωτάκης, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τασιούλης.

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας έκανε ο Μάρκο Μπατσάνιν, πρώην επιθετικός της Βοϊβοντίνα, που αποτελεί το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα, αλλά όχι το τελευταίο!

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ:

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook