Τις μέχρι τώρα καλές εντυπώσεις που άφησε το προηγούμενο διάστημα “χάλασε” κατά κάποιο τρόπο με το “βαρύ” 4-1 με το οποίο ηττήθηκε στην Επισκοπή από την τοπική ομάδα, που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο τοπικό Ρεθύμνου, η Παλαιόχωρα.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο 12′ αλλά ο Γύπαρης απέκρουσε το πέναλτι του Σουμπασάκη. Στο 36′ ο Ζαϊμίδης πέτυχε το 0-1, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε η ίδια συνέχεια στην εικόνα της Παλαιόχωρας, που δέχθηκε τέσσερα γκολ από τους Γκιόκα (52′ και 90′), Γεωργούλη (55′), Σουμπασάκη (87′).

Επισκοπή (Χρήστος Βασιλείου): Δημαράκης, Λαζαρίδης (46′ Νάκας), Αντωνόπουλος (46′ Κολοβάκης), Λουμπάκης, Γεωργούλης, Βασιλείου Ι. (46′ Φράγκος, 82′ Γασπαράκης), Σουμπασάκης, Σκούφος, Σπανουδάκης (46′ Γκιόκας), Τριχάκης (46′ Χαλκιαδάκης), Ματαραγκάσι.

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Γύπαρης, Καζαντζίδης, Ζουμπούλης, Κουμπαρούλης, Σαμαράς, Κορνελάτος, Τζαγκαράκης, Κερμενίδης, Μάστορας, Ζαϊμίδης, Αθανασόπουλος.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Δρακάκης, Παπαδοκωνσταντάκης, Παπαδόπουλος, Θεοδωράκης, Μαζιώτης, Αντ. Μανουσάκης, Δ. Μανουσάκης, Καρανάκης, Κουλούρης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook