Χωρίς να φουλάρει τις μηχανές και με κενά στην απόδοση του, ο ΟΦΗ κέρδισε τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό συνεχίζοντας την (ατελείωτη) προετοιμασία του.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ με σύστημα 4-2-3-1. Ο Στρέζος ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Κομεσίδης, αριστερά ο Κοιλιάρας με τους Ζιαμπάρη – Ποτουρίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Νάστος, Παπαστεριανός ήταν τα δύο εξάρια, ο Μάρτος είχε ελεύθερο ρόλο, με τους Ορτέγκα, Όγκμποε στα άκρα και τον Κουσκουνά στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και πίεσε από την αρχή τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό που παρ’ όλα αυτά δεν μπορούσε να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες προς την εστία του Λαζαρίδη. Στο 16′ ήρθε το 1-0 για τον ΟΦΗ όταν ο Μάρτος έκανε ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή, ο Όγκμποε έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Ισπανός με πλασέ πάνω στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Το 1-0 παρέμεινε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΟΦΗ ωστόσο να εμφανίζει αδυναμία στην δημιουργία φάσεων και παρότι είχε την κατοχή της μπάλας καθ’ όλη την διάρκεια των 45 λεπτών, έλειψαν οι κλασσικές ευκαιρίες.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός απείλησε με την ισοφάρισε στο 64′ χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με τον Ντάγκρα.

Διαιτητής: Φουκάκης
Βοηθοί: Γαρεφαλάκης – Τρουλινός
4oς διαιτητής: Πατεμτζής

OΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς (46′ Λεάλ), Μάρτος (64′ Μάνος), Παπαστεριανός (46′ Πουρτουλίδης), Κομεσίδης, Ογκμποε, Κοιλιάρας (64′ Παπατόλιος), Ζιαμπάρης (46′ Σιώπης), Ποτουρίδης (75′ Ρούσσος).

Α.Ο. Χανιά/Kισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι (46′ Φουάσης), Παντελάκης (84′ Ζιούλης), Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου (78′ Σερβιλάκης), Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός (60′ Σάλιακας), Αποστολίδης, Ξύδας (84′ Χαλκιαδάκης), Ποτουρίδης (46′ Ντάγκρας).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook