Στον Αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς αύριο Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γιώργο Βλαχάκη, θα παραστούν στα σχολεία : 

6 & 44 Δημοτικό Σχολείο (Αγίου Τίτου)  08:30
Kαπετανάκειο Σχολικό συγκρότημα  στις 09:00
8ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου (Ξηρουδάκη Γ. 17) περιοχή Άγιος Ιωάννης Κνωσσού  στις 09:30

Δήλωση Βασίλη Λαμπρινού

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλους τους μαθητές μια δημιουργική πορεία στον χώρο της Γνώσης. Στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, εύχομαι δύναμη και αντοχή στο εξαιρετικά σημαντικό έργο τους.

Ο Δήμος Ηρακλείου, στο μέτρο των δυνατοτήτων του,  θα σταθεί και φέτος στο πλευρό τους, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών τους. 

Καλή σχολική χρονιά». 

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας Γ.Βλαχάκη 

«Η παιδεία ως ύψιστο αγαθό πρέπει να αποτελέσει κεντρική προτεραιότητα για όλους μας, να γίνει η βάση για την ευρύτερη κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας. Υποχρέωση όλων μας να εργαστούμε για ένα σχολείο ανοικτό στην κοινωνία, ανοικτό στη γνώση και στην καινοτομία.
Όλοι μαζί ας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αποτελέσει η καθημερινή σχολική πρακτική, ένα πεδίο ανοιχτού διαλόγου με στόχο τη δικτύωση όλων των εκπαιδευτικών φορέων, τις συνέργειες και τελικά την ανάδειξη της μαθησιακής διαδικασίας σε μια πράξη κοινωνική και πολιτισμική, στην οποία όλοι μας είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook