Με ανακοίνωσή του το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν το έργο του για μία ακόμη χρονιά και εκφράζει την ικανοποίησή του για τη δημιουργία σύγχρονο πολιτιστικού κέντρου στον δήμο Αρχανών Αστερουσίων.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρεται:

“Το Μουσικό Εργαστήρι ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος των δράσεων του για το 2017 με τρόπο που αισθανόμαστε ότι δικαιώνει μια τεράστια, πολυετή και συνεπή προσπάθεια εκατοντάδων ανθρώπων σε όλο το κόσμο που στη πραγματικότητα αποτελούν τη βάση του.

Οι πρόσφατες, επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις για τη δημιουργία σύγχρονης υποδομής στο Χουδέτσι , αφορούν στην χρηματοδότηση του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων με το ποσό του 1,6 εκ ευρώ, για την διαμόρφωση ενός εγκαταλελειμμένου ελαιουργείου που αποτελεί δημοτική περιουσία και τη μετατροπή του σε ένα σύγχρονο πολιτιστικό κέντρο.

Επιτυγχάνεται έτσι ένας στόχος που είχε τεθεί και προετοιμαστεί από τη χρονική περίοδο του Δήμου «Νίκος Καζαντζάκης» και διαχρονικά στηρίχθηκε και συνεχίζει να στηρίζεται από τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων.

Αυτή η εξέλιξη, θα μας δώσει τη δυνατότητα- υπό προϋποθέσεις- να χρησιμοποιήσουμε υποδομές που είναι απαραίτητες για τη βελτίωση των όρων διεξαγωγής των μουσικών σεμιναρίων και των εκδηλώσεων μας εφόσον η τοπική κοινωνία και οι εκπρόσωποι της συνεχίσουν να στηρίζουν και να επιδιώκουν την μόνιμη παρουσία του στον τόπο που έχει επιλέξει να δραστηριοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια.

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για το γεγονός, αναγνωρίζουμε τη στήριξη, το έντονο θεσμικό ενδιαφέρον καθώς και τον σεβασμό με τον οποίο αισθανόμαστε ότι αντιμετωπίζεται το Μουσικό Εργαστήρι ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ.

Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες μαθητές που συμμετείχαν ακόμα μια φορά στα μουσικά μας σεμινάρια και τους χιλιάδες ανθρώπους που τίμησαν με τη παρουσία τους τις Μουσικές μας Παρασκευές στο Χουδέτσι όπως και τις Μουσικές Κυριακές στη πόλη της Ρόδου, εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από εκατό εξαιρετικοί μουσικοί.

Αυτοί αποτελούν το κίνητρο του Μουσικού Εργαστηρίου ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ για το σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων δράσεων για το μέλλον”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook