Πρόσκληση για συμμετοχή στην δημιουργία φορέα 

Τελευταία ενημέρωση 20:00

Η «Κίνηση Χανίων για την ενότητα της Κεντροαριστεράς», στα 5 χρόνια ζωής που μετράει, συμμετείχε ενεργά σε όλες τις προσπάθειες για ενοποίηση σε ένα φορέα, όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, της Σοσιαλδημοκρατίας, του Προοδευτικού Κέντρου, ή όπως αλλιώς ονομάζει κανείς τον μεσαίο χώρο στην πολιτική ζωή της χώρας μας. Μετείχαμε στην Κίνηση των «58», στη δημιουργία και τον αγώνα τον Ευρωεκλογών της ΕΛΙΑΣ και αργότερα στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Προσπάθειες που δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκαν, ίσως γιατί οι συνθήκες αλλά και οι άνθρωποι, δεν είχαν  ακόμα αρκετά  ωριμάσει.

Σήμερα όμως μια νέα, ελπιδοφόρα και μαζική διαδικασία  έχει ξεκινήσει, με πρωτοβουλία της ΔΗΣΥ (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΔΗΣΟ, ΕΔΕΜ και Κινήσεις Πολιτών). Στην πρόσκληση  για τη δημιουργία του ενιαίου φορέα, με πρώτο στάδιο την εκλογή από τη βάση του ηγέτη της Παράταξης, συμμετέχουν για πρώτη φορά, το ΠΟΤΑΜΙ με τον Σταύρο Θεοδωράκη και  η Ώρα Αποφάσεων (Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Φλωρίδης).

Καθημερινά όμως, προστίθενται μεμονωμένες προσωπικότητες και πολίτες, όπως υποδηλώνει και η συμμετοχή του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

Συμμετέχουμε και εμείς, με βάσιμες πια ελπίδες, ότι αυτή τη φορά ο Προοδευτικός κόσμος της χώρας μας, θα τα καταφέρει. Καλούμε τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να πάρουν μέρος στις διαδικασίες που ξεκινούν σε λίγες μέρες:

– Να εγγραφούν στο εξαρχής νέο μητρώο μελών του ενιαίου φορέα.    

– Να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία για  τον ηγέτη της Παράταξης,  με πνεύμα όχι διχαστικό, αλλά ενωτικό και προωθητικό, ανεξάρτητα από τον υποψήφιο που θα επιλέξουν . 

-Να πάρουν μέρος στις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν για το Ιδρυτικό Συνέδριο,  ώστε ο ενιαίος φορέας να φέρνει και την δική σας σφραγίδα 

Η Επιτροπή της Κίνησης 

Αρτεμάκης Μιχάλης, Γκαζής Μανώλης, Γρυσπολάκης Ιωακείμ, Δουκάκης Μανόλης, Ευλογημένος Γιάννης, Κοτσιφάκης Γιώργος, Κουτράκης Γιάννης, Λαδάκης Μανόλης, Λεμονής Δημήτρης, Ξενάκης Γιάννης, Ρίγλης Στέλιος, Τσαφαράκης Μανούσος, Τσουρουπάκης Δημήτρης, Φακιδάρης Γιάννης, Φωτάκης Γιάννης.                                                                                                                         

Ανακοίνωση της “Ώρα Αποφάσεων”

“Επειδή διάφορες ανακοινώσεις και δημοσιεύματα, φέρουν την Ώρα Αποφάσεων να συμμετέχει σε διαδικασίες που δεν την αφορούν, δηλώνουμε ότι η Ώρα Αποφάσεων εκφράζεται μόνον από τις επίσημες αποφάσεις της που δημοσιεύονται και τίποτε άλλο. “

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook