Τα σχολεία σε ολόκληρη την Κίσαμο γέμισαν με παιδικές “φωνές”, το πρωί της Δευτέρας (11/9). 

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολική χρονιάς, πραγματοποιήθηκε αγιασμός σε όλα τα σχολεία του Δήμου Κισσάμου. Το “παρών” έδωσαν ο Δήμαρχος Κισσάμου Σταθάκης Θεόδωρος, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος σε θέματα παιδείας Δερουκακης Μανώλης, ο αντιδήμαρχος Περρακης Φώτης, ο Πρόεδρος Β’ βαθμιας επιτροπής παιδείας και εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κισσάμου, Γλαμπεδακης Βασίλης, Πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και Δημοτικοί σύμβουλοι. 

Χαρακτηριστικό πάντως ότι, σε όλα τα σχολεία που υποδέχτηκαν σήμερα μαθητές είχαν γινει όλες οι απαραίτητες εργασίες απο συνέργια καθαριότητας του Δήμου Κισσάμου και σε συνεννόηση με τους διευθυντές των μονάδων, ώστε η εικόνα των σχολείων να είναι η καλύτερη δυνατή. Οι εργασίες θα συνεχιστούν, όπου απαιτείται, σε ημέρες και ώρες που δεν θα βρίσκονται σε λειτουργία τα σχολεία, ώστε οι εκπαιδευτικοί να μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους. 

Ο Δήμος Κισσάμου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη νεολαία και την Παιδεία αφού αυτός ειναι ο πυρήνας του αύριο και οι “αυριανοί πολίτες” που θα προσφέρουν στο Δήμο μας και στην κοινωνία ευρύτερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook