Γιατί έγινε έξαλλος ο Γιάννης Αϊβάζης

Το Survival Secret ξεκίνησε στο Epsilon και ο Κώστας Σόμμερ καλησπέρισε τους τηλεθεατές στο νέο ριάλιτι επιβίωσης. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής περπατώντας δίπλα στη θάλασσα καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο Survival Secret και ξεκίνησε να προλογίζει τους παίκτες.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα, είμαι ο Κώστας Σόμμερ και σας καλωσορίζω στο Survival Secret! Βρίσκομαι σε μια πανέμορφη παραλία ανάμεσα στην Κυλλήνη και στην αρχαία Ολυμπία και αύριο θα υποδεχτώ δύο ομάδες παικτών που θα κληθούν να επιβιώσουν εδώ μέχρι το Δεκέμβρη. Από τη μία πρόσωπα αγαπημένα και αναγνωρίσιμα και από την άλλη αυτοί που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από χιλιάδες συμμετοχές» είπε ο Κώστας Σόμμερ και ένας ένας οι παίκτες άρχισαν να συστήνουν τον εαυτό τους.

Οι παίκτες του Survival Secret μπήκαν κατ’ ευθείαν στα βαθιά… Πριν ακόμα πατήσουν το πόδι τους στη στεριά κλήθηκαν να αγωνιστούν. Πήδηξαν από τα σκάφη που τους μετέφεραν και έπρεπε να φτάσουν στη στεριά μεταφέροντας τις σχεδίες τους αλλά και όλα τα κομμάτια του μπάνερ τους.

Ο Κώστας Σόμμερ έδωσε το σύνθημα μονάχα που η πραγματική έκπληξη ήρθε λίγο αργότερα για τους παίκτες.

Μετά τη νίκη της κόκκινης ομάδας, ο Κώστας Σόμμερ εξήγησε πως οι παίκτες διαγωνίστηκαν ουσιαστικά για το περιεχόμενο που έκρυβε το σεντούκι, αφήνοντας τους πάντες άφωνους όταν αποκάλυψε τι είναι αυτό. Μπορεί οι παίκτες να υπέθεσαν πως κρύβει φαγητό, όμως το σεντούκι έκρυβε ολόκληρο το χρηματικό έπαθλο, 150.000 ευρώ που διεκδικεί ο νικητής.

Την πρώτη μέρα σημειώθηκε και η πρώτη ένταση…

Ασυντόνιστη εμφανίστηκε η ομάδα των διασήμων. Όσο κάποιοι έφτιαχναν την καλύβα και έκανα δουλειές, κάποιοι άλλοι έκαναν την ηλιοθεραπεία τους τρώγοντας καρπουζάκι. Και σαν να μην έφτανε αυτό άφησαν παντού γύρω από το χώρο της καλύβας υπολείμματα που έκαναν έξω φρενών τον Γιάννη Αϊβάζη.

«Το καρπούζι ποιος το έκοψε; Ρε σεις θα μαζευτούν όλες οι μύγες πάνω. Αυτά πρέπει να φύγουν. Ε ρίξτε νερό» διαμαρτυρήθηκε ο ηθοποιός.

Λίγο αργότερα η πρώτη ένταση στο παιχνίδι ήταν φανερή.

«Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε αυτό και ήδη ξεκινάμε με γκρίνια και είναι βλακεία αυτό. Οι άλλοι πήγαν και έφτιαξαν αυτό εκεί πίσω. Αύριο έχει άλλο έπαθλο, θα θέλουμε όλοι νεράκι, αν εμείς ψοφήσουμε όλοι δεν γίνεται. Διαφορετικά να πάμε να κάτσουμε όλοι στη παραλία, αραλίκι και ό,τι έρθει. Εγώ αντέχω την πείνα. Λείπουν οι περισσότεροι. Δεν μπορεί να δουλεύουν 5 άτομα. Είναι χαζό αυτό από την πρώτη μέρα» είπε σε έντονο ύφος ο Γιάννης Αϊβάζης, έχοντας στο πλευρό του την Πηγή Δεβετζή που συμπλήρωσε: «Αυτό είπαμε όλοι μαζί σαν ομάδα να βάλουμε τους ρόλους μας γιατί δεν γίνεται έτσι. Ούτε μπορούν να κάθονται οι περισσότεροι κάτω και κάποιοι να δουλεύουν. Πρέπει όλοι μαζί.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook