Καμία ενημέρωση από το υπουργείο – Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου προκειμένου να βρεθεί καταλληλότερος χώρος και να εξασφαλιστεί η σίτιση τους

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων και αρχών αναφορικά με την προσωρινή φιλοξενία των ποσφύγων που μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο όταν το ιστιοφόρο στο οπίο επέβαιναν βρέθηκε ακυβέρνητο νότια της Σαντορίνης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι του δήμου Ηρακλείου, του Οργανισμού Λιμενος Ηρακλείου, της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, της Περιφέρεια Κρήτης, του λιμενικού και της αστυνομίας, οι οποίοι προσπαθούν να βρούν έναν καταλληλότερο χώρο για τη στέγαση των προσφύγων, ανάμεσα στους οποίους και 21 παιδιά.

Ένα ακόμη αγκάθι στην προσωρινη φιλοξενία του είναι και η εξασφάλιση της σίτισής τους για το διάστημα που θα παραμείνουν στο Ηράκλειο.

Όλοι οι εμπλεκομενοι φορείς εμφανίζονται ιδιαιτέρως προβληματισμένοι φού μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από το αρμόδιο υπουργείο για το πότε και που θαα μεταφερθούν οι πρόσφυγες.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook