Η παράσταση καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και οι παρευρισκόμενοι έδωσαν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΔΗΠΕΘΕΚ για την καλή δουλειά και την επιτυχημένη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία.

Μια πολύ ξεχωριστή βραδιά διοργανώθηκε από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης στο Θέατρο Βράχων ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ στον Βύρωνα, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, για την φετινή του παράσταση Γουρούνι στο Σακί.

Προσωπικότητες από τους χώρους της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, του θεάτρου, της τηλεόρασης, των γραμμάτων και των Τεχνών ήρθαν να παρακολουθήσουν την πολύ επιτυχημένη φετινή δουλειά του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, μεταξύ άλλων οι: Γιώργος Βαρδινογιάννης, Άννα Διαμαντοπούλου και Γιάννης Σαβαλάνος, Μανούσος Μανουσάκης, Γρηγόρης Βαλτινός, Σταμάτης Κραουνάκης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Χάρης Ρώμας, ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕΚ και ο Υπεύθυνος παραγωγής Μιχάλης Αεράκης.

Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα παραδοσιακό κρητικό κέρασμα –ευγενική χορηγία των Supermartket ΣΥNΚΑ – ενώ ιδιαίτερη νότα έδωσε ομάδα από νεαρούς Κρήτες και Κρητικοπούλες ντυμένους με παραδοσιακές ενδυμασίες, που έδωσαν με τον πιο ωραίο τρόπο την σφραγίδα του Πολιτισμού  της Κρήτης, που προωθεί και προτείνει σε όλη την Ελλάδα το ΔΗΠΕΘΕΚ

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook