Ανακοίνωση της “Κίνησης Χανίων για την ενότητα της Κεντροαριστεράς” – απάντηση στην ανακοίνωση της “Ώρας Αποφάσεων”

“Στην ανακοίνωσή μας της 9 Σεπτεμβρίου, που δημοσιεύτηκε σήμερα 12/9 στον τοπικό τύπο (και χθες το απόγευμα στον ηλεκτρονικό), καλούσαμε του Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να πάρουν μέρος, με πνεύμα ενωτικό και προωθητικό, στις ελπιδοφόρες διαδικασίες για τη δημιουργία του ενιαίου πολιτικού φορέα στον χώρο του Προοδευτικού Κέντρου.

Στις πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν, αναφέραμε και την «Ώρα Αποφάσεων».  Λίγη ώρα όμως μετά τη δημοσιοποίηση της Ανακοίνωσής μας, η «Ώρα Αποφάσεων» , εξέδωσε ανακοίνωση- διάψευση δηλώνοντας ότι «δεν συμμετέχει σε διαδικασίες που δεν την αφορούν».

Τους ζητούμε συγνώμη γι’ αυτή την αναφορά μας και τους διαβεβαιώνουμε  ότι δεν έγινε από πρόθεση να διαστρεβλώσουμε τις θέσεις τους  – με τις οποίες διαφωνούμε αλλά τις σεβόμαστε. Η παρανόηση από πλευράς μας οφείλεται και στην αμφισημία της Απόφασής τους «για τις εξελίξεις στον προοδευτικό χώρο», αλλά κυρίως, σε λανθασμένες πληροφορίες που μας δόθηκαν – οι οποίες προφανώς πηγάζουν ακριβώς από το αμφίσημο της απόφασης της ΩρΑ.

Εκφράζουμε την λύπη μας, γιατί στην πανστρατιά Κομμάτων,  Πολιτικών Κινήσεων και πλειάδας προσωπικοτήτων του χώρου, που συμμετέχουν στις διαδικασίες για τον Ενιαίο Φορέα, θα απουσιάζει η «Ώρα Αποφάσεων». Ελπίζουμε στο μέλλον να αναθεωρήσουν αυτή την απόφασή τους”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook