Στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Κατσαμπά με την ταινία ο «Διαιτητής» και στον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής των Βουτών με την ταινία «Το Αρνάκι» 

Με εξαιρετικές ταινίες του ελληνικού και του ξένου κινηματογράφου συνεχίζει την περιοδεία του στις πλατείες, στις γειτονιές, στους οικισμούς του Δήμου Ηρακλείου το Cinema On The Road δίνοντας την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες να απολαύσουν καλοκαιρινές βραδιές με καλό σινεμά, με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού – Εθελοντισμού και της ΔΗΚΕΗ. 

Έτσι, το Cinema On The Road την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στις 20:30 θα βρεθεί στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Κατσαμπά με την ταινία ο «Διαιτητής» σε σκηνοθεσία  Paolo Zucca. Θέμα της ταινίας μία μικρή τοπική ομάδα ποδοσφαίρου ενός χωριού της Σαρδηνίας που βλέπει μία ξαφνική άνοδο όταν επιστρέφει ο Matzutzi, άσσος της μπάλας για πολλά χρόνια, μετανάστης στην Αργεντινή. Ίσως αυτός καταφέρει να κάνει την ομάδα αντάξια με την εδώ και χρόνια ορκισμένη αντίπαλο της, την Montecristo.  

Με την ταινία «Το Αρνάκι» σε σκηνοθεσία Κουτλούγ Αταμάν συνεχίζονται οι προβολές του Cinema On The Road στον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής των Βουτών την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20:30. Πρόκειται για μία πολιτική ταινία που γοητεύει με το σκανταλιάρικο κέφι και το φεμινιστικό λόγο της.

Η είσοδος στις προβολές για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook