Στην προημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Μάλτα, προκρίθηκε η Εθνική εφήβων, έχοντας στις τάξεις της και τον Χανιώτη πολίστα Μανώλη Τσιστράκη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διεκδικεί την είσοδό του στους “4” της διοργάνωσης.

Στην επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρονται αναλυτικά τα εξής:

Σημαντικές διακρίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Μάλτα σημειώνει μέχρι στιγμής η Εθνική μας ομάδα πόλο Εφήβων, μέλος της οποίας είναι ο Χανιώτης Μανώλης Τσιστράκης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει καταφέρει να βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά και να διεκδικεί την είσοδό του στους «4» της διοργάνωσης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της α’ φάσης, η Ελλάδα κατάφερε να πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς επί των Τουρκίας με σκορ 9-7, Σλοβακίας με 11-10 και Ρωσίας με 9-7.

Σε ό,τι αφορά τον πολίστα του Ναυτικού Ομιλου Χανίων, Μαν. Τσιστράκη έχει καταφέρει να έχει σημαντική συμβολή μέχρι στιγμής στις επιτυχίες της Εθνικής, έχοντας σκοράρει άλλωστε 5 γκολ (2 με Τουρκία και Ρωσία, 1 με Σλοβακία).

Ο προημιτελικός αγώνας απένατι στην Ουγγαρία για την Ελλάδα είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στη 1 το μεσημέρι την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook