Πώς το timing τις έφερε δίπλα δίπλα και έφεραν μαζί στον κόσμο τα παιδιά τους

Πολλές φορές τα δίδυμα αδέλφια κάνουν τα πάντα μαζί και οι εικονιζόμενες δίδυμες αδελφές είχαν ονειρευτεί να φέρουν μαζί στον κόσμο τα παιδιά τους.

Η Rachael McGeoch και η Beccy Pistone έμαθαν περίπου τις ίδιες μέρες πως εγκυμονούσαν και οι πιθανές ημερομηνίες τοκετού τους απείχαν περίπου δύο εβδομάδες. «Συζητούσαμε πόσο ωραίο θα ήταν να γεννούσαμε την ίδια μέρα και ίσως στο ίδιο μέρος» δήλωσε η McGeoch στο Wesh2. «Εγώ ήθελα να γεννήσω με μαία, κι έτσι επέλεγα το Mount Auburn Hospital».

Η Rachael προσπάθησε να πείσει και την αδελφή της να πάει στο ίδιο μαιευτήριο, αλλά η Pistone ζει σε άλλο μέρος και ο σύζυγός της ήθελε να γεννηθεί το μωρό κάπου κοντά.

Την 1η Αυγούστου η McGeoch είχε την πιθανή ημερομηνία τοκετού αλλά το μωρό είχε άλλα σχέδια. Τελικά μπήκε στο μαιευτήριο στις 13 Αυγούστου, την ίδια ημέρα που είχε πιθανή ημερομηνία τοκετού η δίδυμη αδελφή της. Παρά την πρόκληση τεχνητών πόνων, η γυναίκα καθυστερούσε να γεννήσει κι έτσι οι δύο αδελφές είχαν την ευκαιρία να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

«Πιστέψαμε πως αν βρεθούμε μαζί, μπορεί να γεννούσαμε και μαζί» λέει η McGeoch.

Και είχε δίκιο. Η αδελφή της και ο άνδρας της οδήγησαν μέχρι τη Μασαχουσέτη και το μαιευτήριο όπου βρισκόταν και τα δύο κορίτσια βρέθηκαν σε διπλανά δωμάτια, όπου και γέννησαν τελικά με 24 ώρες διαφορά.

Η McHeoch και ο άνδρας της William Bubenicek καλωσόρισαν τον γιο τους το βράδυ της 15ης Αυγούστου και η Beccy με τον άνδρα της William Pistone απέκτησαν μια κόρη τα ξημερώματα της 16ης Αυγούστου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook