Κινήσεις του δήμου με στόχο  την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, την εξοικονόμηση πόρων και την  βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Ο Δήμος Αποκορώνου  συνεχίζει  με στόχο την  «προστιθέμενη αξία»  προς τους Δημότες ώστε να συμβάλλει  στη βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Δημοτών και κατοίκων και στον  τομέα  του Αθλητισμού. Στα παραπάνω πλαίσια της αναβάθμισης  ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαρ. Κουκιανακης όρισε ως άμισθο ειδικό συνεργάτη  σε θέματα Αθλητισμού τον κ. Κων/νο Βροντάκη , γνωστό   στον Αθλητικό χώρο  και  στα Πολιτιστικά δρώμενα του Αποκόρωνα , τον οποίο και ευχαριστεί δημόσια.   

Σε συνεννόηση με το Δήμαρχο και  τον αρμόδιο  Αντιδήμαρχο  θα  παρακολουθεί και ενημερώνεται για τα δρώμενα της αρμοδιότητας του , τόσο σε επίπεδο αθλητικών γεγονότων και διοργανώσεων όσο και σε επίπεδο εγκαταστάσεων. Μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία του θα παρέχει εξειδικευμένες προτάσεις και συμβουλές για θέματα Αθλητισμού με απώτερο στόχο  την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, την εξοικονόμηση πόρων και την  βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

 

                                                                                                         

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook