Ο Ευγένιος Γκέραρντ μπορεί λόγω προβλήματος υγείας να μην έδωσε το ‘παρών» στο «Γεντί Κουλέ» στην μεγάλη συναυλία που έγινε προς τιμήν του αλλά πλέον μία Θύρα (9) θα είναι αφιερωμένη σε αυτόν και θα φέρει το όνομά του. Ρίγη συγκίνηση και βουρκωμένα πρόσωπα σε μία βραδιά με… άρωμα ΟΦΗ.

Μία ξεχωριστή μέρα ήταν η σημερινή για τον ΟΦΗ και τον Ευγένιο Γκέραρντ. Στο «Γεντί Κουλέ» δοθηκε συναυλία προς τιμήν του.

Στην μεγάλη αυτή εκδήλωση έγινε και η μετονομασία της θύρας 9 του γηπέδου του ΟΦΗ, σε θύρα «Ευγένιος Γκέραρντ». Εκεί τοποθετήθηκε μαρμάρινη επιγραφή στην οποία αναφέρεται ότι «Δόξα και τιμή στον άνθρωπο μας Ευγένιο Γκέραρντ. Σε ευχαριστούμε για τη συνολική σου προσφορά».

Επίσης έγινε λίφτινγκ στον «θρόνο» του Ολλανδού προπονητή, που βρίσκεται πάνω από τον πάγκο, στον οποίο έγραψε ιστορία με τον ΟΦΗ.

Το ειδικό καρεκλάκι που έχει καταστευαστεί για αυτόν τιμής ενεκεν για να παρακολουθεί όποτε επιθυμεί τα παιχνίδια του ΟΦΗ.

Ο Ευγενιος Γκέραρντ απουσιάζε λόγω προβλήματος υγείας ενώ ο χρυσός Παραολυμπιονίκης μας Μανώλης Σεφανουδάκης έκανε τα αποκαλυπτήρια της Θύρας που πήρε το όνομα του «Μίστερ».

Συγκινημένοι οι γιοί του Ευγενιου Γκέραρντ παρέλαβαν την τιμητική πλακέτα της ΠΑΕ από τον πρόεδρο του ΟΦΗ Φώτη Τσάλο.

Εγινα βραβεύσεις στους συνεργάτες του Γκέραρντ, Άρη Βασιλειου και Γιώργο Παρασύρη, που απουσιάζε λόγω προσωπικών προβλημάτων.

Την βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Φόρος τιμής και στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, για την μεγάλη της προσφορά προς τον ΟΦΗ, με ιδιαίτερη αναφορά στον «Θόδωρο Βαρδινογιάννη», που ήταν εκείνος που μαζί με τον Ευγένιο Γκέραρντ, οραματίστηκε ένα μεγάλο ΟΦΗ.

Στο περιθώριο της συναυλίας είχαμε την παρουσίαση της ομάδας του ΟΦΗ, αλλά και της φανέλας, για την φετινή χρονιά στην Football league.

Έγινε και η βράβευση παλιών προέδρων του ΟΦΗ, οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους στην ομάδα (Μύρος Μαθιουδάκης, Νίκος Δουλουφάκης και Γιάννης Παπαματθαιάκης) και Κρητικών παικτών (Μύρων Σηφάκης, Γιώργος Βλαστός, Νίκος Νιόπλιας, Μίλτος Ανδρεανίδης, Χρήστος Καρυώτης, Γιάννης Μαρινάκης, Στέφανος Βάβουλας) που στελέχωσαν την ομάδα του 1987, η οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Βραβεύτηκε και ο Μανώλης Τζιρίτας.

Στην εκδήλωση υπήρχε Κρητικό και Λαϊκό πρόγραμμα ενώ χόρεψε και το παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα «Παπαδόκωστας».

Nα σημειωθεί ότι  στις εισόδους του γηπέδου, υπήρχαν  κάλπες, για την ενίσχυση της 8χρονης Ευαγγελίας Καστρινάκη,το χαμογελαστό κορίτσι,  από τα Χανιά, που έχει προκαλέσει Πανελλήνια συγκίνηση για την μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook