Μια όμορφη, ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά περιμένει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που δεν θέλουν να ζουν μόνοι και ταυτόχρονα επιθυμούν να βρίσκονται σ’ ένα χώρο που θα τον νοιώθουν όπως το σπίτι τους, έχοντας ταυτόχρονα κάθε άνεση στην καθημερινότητα τους είτε αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας είτε όχι, αλλά κυρίως έχοντας την φροντίδα ζεστού, χαμογελαστού και πρόθυμου προσωπικού.

Πρόκειται για την πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Γερακάρι Αγκάλη Homes» που βρίσκεται στο Γερακάρι του Δήμου Αμαρίου, ανήκει στην εταιρεία «Gerakari Lamasat ATKE» του κ. Γιάννη Γενεράλη και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ, με την παρουσία πλήθος κόσμου από το Αμάρι, το Ρέθυμνο και άλλες περιοχές της Κρήτης του νομού.

Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής Ρεθύμνου Μανώλης Όθωνας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, η βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σκραφνάκη, η βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Λίτσα Κουρουπάκη, ο βουλευτής Χανίων της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Δήμαρχος Αμαρίου Στέφανος Σημαντήρας, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και εκπρόσωποι φορέων του νομού.

Με σεβασμό στον άνθρωπο της τρίτης ηλικίας

 Η πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αγκάλη Homes», είναι μια μεγάλη, ανθρωποκεντρική επένδυση, φτιαγμένη σύμφωνα με τα πιο υψηλά διεθνή standards ποιότητας και ασφάλειας, που έρχεται να καλύψει ένα ουσιαστικό κενό στον τομέα της φροντίδας των ηλικιωμένων στη χώρα μας.

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της «Αγκάλης» βρίσκεται ο άνθρωπος, οι ανάγκες και οι επιθυμίες της τρίτης ηλικίας.

Οι 43 συνολικά ιδιωτικές κατοικίες της «Αγκάλης» χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: Απλές, μεσαίες και Lux (σουίτες), επιφάνειας από 24 μέχρι 30 τ.μ. και είναι όλες εξοπλισμένες με έπιπλα, υφάσματα και συσκευές εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής.

Ο κόσμος που βρέθηκε χθες στα εγκαίνια είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε όλους τους χώρους της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων και να διαπιστώσει, την πολυτέλεια, την άνεση, την ασφάλεια, τους καταπληκτικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που προσφέρει η «Αγκάλη» στους ένοικους και στους επισκέπτες τους.

rethnea.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook