H Γλυκερία και ο Κώστας Μακεδόνας θα εμφανιστούν ζωντανά σήμερα στο Θέατρο Τεχνόπολις.

Μετά από την επιτυχημένη συνεργασία τους τον χειμώνα η Γλυκερία και ο Κώστας Μακεδόνας επανέρχονται για μια μεγάλη συναυλία την Κυριακή 21 Αυγούστου στο Θέατρο του Τεχνόπολις! Ένα μουσικό ταξίδι που θα μας παρασύρει στις αμέτρητες επιτυχίες τους, αλλά και από ένα ευρύτερο φάσμα ρεπερτορίου, με την εγγύηση της γνήσιας διασκέδασης και συγκίνησης, που πάντα προσφέρουν.

Η Γλυκερία που έχει αφήσει τη δική της σφραγίδα στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, παρουσιάζει επιλογές γνωστών και αγαπημένων κομματιών, με την υπογραφή των σημαντικότερων δημιουργών.

Ο Κώστας Μακεδόνας ένας από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές μας με μια σπουδαία φωνή που καταφέρνει με την έκφραση, το πάθος και την «τεχνική του» να τραγουδά και να μαγεύει, να ταράζει και να συγκινεί, θα αγγίξει και αυτή τη φορά με ευαισθησία τις νύχτες μας μετατρέποντας τες σε μαγικές…

Ο Κώστας Μακεδόνας και η Γλυκερία υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα μελωδικό, διασκεδαστικό πρόγραμμα με υψηλή αισθητική και πάνω απ’ όλα καλά τραγούδια. Τραγούδια φυλαγμένα στην καρδιά μας αλλά και τραγούδια που δεν έχουμε την ευκαιρία να άκουμε συχνά σε μια μουσική συνάντηση ψυχής! Από τη μουσική γειτονιά του αγαπημένου Βασίλη Τσιτσάνη και των Βαμβακάρη, Παπαιωάννου, Μπαγιαντέρα, Ζαμπέτα μέχρι τα σύγχρονα μονοπάτια των Νικολόπουλου, Κραουνάκη, Ζήκα κ.α.

Μουσικές και ερμηνείες που δημιουργούν ατμόσφαιρες, προκαλούν συναισθήματα, φλερτάρουν με τη μνήμη. Μια αυθεντική καλοκαιρινή πρόταση ψυχαγωγίας με κλασσικά πλέον ακούσματα σε μια μία άκρως ενδιαφέρουσα συνεργασία της Γλυκερίας και του Κώστα Μακεδόνα την Τετάρτη 21 Αυγούστου στο Θέατρο Τεχνόπολις.

Έναρξη 21:30

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ : 15 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ από Τετάρτη 03/08

– ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ Οδός 1821 αρ.10 τηλ.2810227500

– ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα τηλ.2810823813

– Δισκοπωλείο Αεράκης Δαιδάλου 37 , 2810225758

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook