Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών-Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 55 δενδρύλλια κάνναβης 

Ολοκληρώθηκε, αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στα Χανιά, όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το πρωί το Flashnews.gr.

Ολοκληρώθηκε σήμερα (15.09.2017) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Πλατανιά, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκε, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν πενήντα πέντε δενδρύλλια. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων και ενεργειών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα το πρωί, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πλατανιά, με την συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων. 

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του παραπάνω Δήμου, μια φυτεία, όπου καλλιεργούντο επιμελώςδενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρα, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook