Στο Ατσαλένιο ΠΟΑ και Ασίτες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με το τελικό 0-0 έχοντας καλή αμυντική λειτουργία αλλά δυστοκία στο εύκολο γκολ. 
Στις Αρχάνες η Επισκοπή κόντρα στον Γιούχτα έδειξε ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά παράλληλα και το συγκρότημα του Μηνά Πίτσου έδειξε ότι αρχίζει να δένει και θα αποτελέσει μια σημαντική δύναμη στο νέο Περιφερειακό πρωτάθλημα. 
Στο 8΄ ο Ταμάμης άνοιξε το σκορ για την Επισκοπή , με τον Βιτώρο στο 20΄ με σουτ έξω από την περιοχή , όμως ο Μουρτζανός στο 73΄ χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Επισκοπής με 1-2. 
Στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρόδοτος και Πατούχας είχαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο με τους γηπεδούχος να έχουν μια ελαφριά υπεροχή στο πρώτο και τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ καλοί στο δεύτερο μέρος και να χάνουν πολλές ευκαιρίες κυρίως με τον Αγγ. Καστελλιανάκη για να πετύχουν κάποιο γκολ. 
Στον Κρουσώνα ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 5-2 το Γοργολαϊνι και έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Βασίλη Καραϊσκου ήταν ο νεοαποκτηθείς Σαλταπίδας που σημείωσε τρία τέρματα ενώ τα άλλα δύο γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Οικονόμου και Σφακιανάκης. 
Τέλος χορταστικό θέαμα πρόσφεραν στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι ο Ζαρός με τον Κόρακα με την ομάδα του Μανόλη Σουτζή να κερδίζει το συγκρότημα της Πόμπιας με 4-2. 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα φιλικά του Σαββάτου που έγιναν στο Ηράκλειο : 
Ζαρός- Κόρακας 4-2 
ΠΑΟΚρουσώνα – Γοργολαϊνι 5-2 
Ηρόδοτος- Πατούχας 0-0 
ΠΟΑ- Ασίτες 0-0 
Γιούχτας – Επισκοπή 1-2 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook