Για κλάσματα δευτερολέπτου απεφεύχθη σοβαρό ατύχημα στο Λιμάνι της Μυκόνου

Ακόμα ένα περιστατικό απερισκεψίας που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή πολλών ανθρώπων, καταγράφηκε στις ελληνικές θάλασσες.

«Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές» ! Αυτή τη φορά, στο λιμάνι της Μυκόνου, πολυτελές γιοτ, επιχείρησε να περάσει μπροστά από το πλοίο της γραμμής Tera Jet, το οποίο κατευθυνόταν προς τον προβλήτα προκειμένου να δέσει.

Όπως βλέπετε και στην αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε το Cyclades24.gr, το γιοτ περνά ξυστά από το πλοίο της γραμμής και από θαύμα αποφεύγεται μια ακόμα ναυτική τραγωδία.

Σε επικοινωνία μας με τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά σχετικά με το συμβάν, μας δήλωσε: «Είναι ανεπίτρεπτες και ανεύθυνες τέτοιες συμπεριφορές στη θάλασσα. Τις καταδικάζω απερίφραστα. Με τις ανθρώπινες ζωές δεν παίζουμε! Πρέπει όλοι οι χειριστές ταχύπλοων και γιοτ αναψυχής να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να τηρούν αυστηρά τους κανόνες ασφαλούς πλοήγησης. Δυστυχώς κάθε χρόνο καταγράφονται αρκετές παραβάσεις από το Λιμενικό Σώμα Μυκόνου με το οποίο είμαστε διαρκώς σε ανοιχτή επικοινωνία. Πιστεύω ότι μέχρι τώρα, οι εντατικοί έλεγχοι του Λιμενικού μας έχουν σώσει από τα χειρότερα. Και για το εν λόγω περιστατικό θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook