Δείτε τι βρήκαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν “ντου’ στο σπίτι 37χρονου και σε χώρο που έκρυβε δενδρύλλια κάνναβης και χασίς

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Κανδάνου – Σελίνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 37χρονος, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν ειδικών ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, εντοπίστηκε ο 37χρονος σε χώρο, όπου διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσε για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάντζα).

Στο συγκεκριμένο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρα στο στάδιο της αποξήρανσης και 553 γραμμάρια κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 37χρονου όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook