Συνελήφθη 54χρονος  για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Ηράκλειο – Στην κατοχή του βρέθηκαν περισσότερα  από 16  γραμμάρια ηρωίνης   και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Συνελήφθη,   χθες το απόγευμα στο   Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, 54χρονος ημεδαπός,  για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες  (17.09.2017) το απόγευμα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ο 54χρονος.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 16,74 γραμμάρια ηρωίνης, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ενώ σε έρευνα που ακλούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας

Η προανάκριση διενεργείται  από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook