Η Γραμματεία Επισιτισμού, Τουρισμού και Ξενοδοχοϋπαλλήλων καταγγέλλει την απαράδεκτη και απεργοσπαστική στάση της πλειοψηφίας της Διοίκησης του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου, που αποφάσισαν με τη σιωπηρή συμπαράσταση των Διοικήσεων των σωματείων Επισιτισμού Τουρισμού και Μαγείρων να καλέσουν σε απεργιακή συγκέντρωση στις 23/8 μέρα απεργίας για τους Ξενοδοχοϋπαλλήλους και τους εργαζόμενους στον επισιτισμό – τουρισμό.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την καταγγελία:

 

ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Η Γραμματεία Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχοϋπαλλήλων καταγγέλλει την απαράδεκτη και απεργοσπαστική στάση της πλειοψηφίας της Διοίκησης του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου, που αποφάσισαν με τη σιωπηρή συμπαράσταση των Διοικήσεων των σωματείων Επισιτισμού Τουρισμού και Μαγείρων να καλέσουν σε απεργιακή συγκέντρωση στις 23/8 μέρα απεργίας για τους Ξενοδοχοϋπαλλήλους και τους εργαζόμενους στον επισιτισμό – τουρισμό, το  ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

Στην ουσία οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ καλούν τους Ξενοδοχοϋπάλληλους να πάνε το πρωί για δουλειά!

 

ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ! ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ!

Θέλουν να προστατέψουν με κάθε τρόπο τα συμφέροντα των μεγαλοξενοδόχων.

Βάζουν τη πλάτη για να περάσει το αίτημα της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων για κατάργηση των Βαρέων Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων! Στην ίδια κατεύθυνση βρίσκεται η πλειοψηφία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και της Ομοσπονδίας Επισιτισμού – Τουρισμού και ΓΣΕΕ που ελέγχονται από τις παρατάξεις ΠΑΣΚΕ(ΠΑΣΟΚ), ΔΑΚΕ (ΝΔ), ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ(ΣΥΝ) .

 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, εργαζόμενοι στον Επισιτισμό – Τουρισμό και στα Ξενοδοχεία

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ!

 

Η υπεράσπιση του θεσμού των βαρέων και ανθυγιεινών εξαρτάται από μας.

Εμείς θα αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε να είμαστε γρανάζια για να παράγουμε για μι χούφτα κεφαλαιοκράτες ,ή θα παράγουμε για την τάξη μας ,γι ανάπτυξη προς όφελος μας και όχι για αυτούς που στερούν τη δυνατότητα να απολαύσουμε τους κόπους της δουλειάς μας.

Η δυσαρέσκεια, η αγανάκτηση, η οργή μας είναι πολύ μεγάλη. Αυτά πρέπει να μετατρέψουμε σε οργανωμένη δράση, σε συμμετοχή, σε αγώνα για την ζωή, μέσα από την εγγραφή στα σωματεία μας, την ενημέρωση για τα δικαιώματά μας, την εξασφάλιση της ταξικής πορείας των σωματείων, την αλλαγή του συσχετισμού δύναμης όπου σήμερα κυριαρχεί ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός, που είναι μέρος του προβλήματος.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του κλάδου, αλλά και άλλων κλάδων. Μόνο έτσι θα ενισχύσουμε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, τις δυνάμεις του σε όλη τη χώρα, που αγωνίζονται ασυμβίβαστα, ανυποχώρητα ενάντια στις αντεργατικές πολιτικές αλλά και ενάντια σε όσους  την υλοποιούν. Μόνο έτσι θα οικοδομήσουμε την κοινωνική συμμαχία με τους μικρομαγαζάτορες, τους φτωχούς αγρότες, τους σπουδαστές και τις γυναίκες, που είναι αναγκαία για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων.  

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 23/8

10π.μ. στο Ε.Κ.Η.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook