– Καθυστερήσεις έχουν σημειωθεί σε δρομολόγια λόγω των ισχυρών ανέμων

– Ακυρώθηκε ένα δρομολόγιο απο Μεστά Χίου προς Λαύριο

– Χωρίς προβλήματα η κίνηση στις εθνικές οδούς

Καθυστερήσεις έχουν σημειωθεί, σε ορισμένα δρομολόγια πλοίων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη, που σε ορισμένες περιπτώσεις φθάνουν τα έννιά μποφόρ, προκαλώντας ταλαιπωρία στους αδειούχους του Αυγούστου, που επιστρέφουν πίσω στις “βάσεις” τους, μετά τις διακοπές.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, έχει γίνει μία ακύρωση δρομολογίου (Μεστά Χίου – Ψαρά, Λαύριο), λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, ενώ δεν είναι λίγα τα πλοία που αναγκάζονται να αλλάξουν την πορεία τους, προκειμένου να πλεύσουν με ασφάλεια.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται, σύμφωνα με την τροχαία, η επιστροφή των οδηγών, μέσω του οδικού δικτύου. Αν και η κίνηση είναι αυξημένη σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, δεν έχουν σημειωθεί, προς το παρόν, σημαντικές καθυστερήσεις και μποτιλιαρίσματα στις Εθνικές Οδούς, από όπου διέρχονται τα αυτοκίνητα.

Σε επιφυλακή βρίσκονται εξάλλου, οι δυνάμεις της τροχαίας η οποία διευκολύνει την ομαλή κυκλοφορία και πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους για την ασφαλή μετακίνηση των οδηγών.

Εκτιμάται, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο newsit.gr, ότι αυξημένη κίνηση αναμένεται να παρατηρηθεί και την τέταρτη εβδομάδα του Αυγούστου, κατά την επιστροφή του τελευταίου κύματος των αδειούχων, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους έως το τέλος του μήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook