Ο αρχηγός του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού Αλέξης Σελινιωτάκης αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες αλλά τη Δευτέρα συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Πετράκη για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό.

Κανονικά προπονήθηκαν και οι Μαρκοπουλιώτης, Μεγαρίτης, ενώ αντίθετα ακόμα μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ποτουρίδης. Απόντας ήταν ο στρατευμένος Νικόλτσης.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Με πρωινές προπονήσεις την Κυριακή και τη Δευτέρα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό (21/09, 16:00), για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τη Δευτέρα έγινε προπόνηση ειδικής αντοχής με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών. Στα ευχάριστα για τον Γιώργο Πετράκη η επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης για τους Σελινιωτάκη, Μαρκοπουλιώτη, Μεγαρίτη. Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ποτουρίδης, ενώ απουσίαζε ο στρατευμένος Νικόλτσης.

Την Τρίτη (19/09) θα πραγματοποιηθεί απογευματινή προπόνηση και η προετοιμασία για το ματς θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης (20/09).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook