Θετική εικόνα είχε ο Α.Ο. Χανιά στο δεύτερο φιλικό του με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. Η χανιώτικη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με έναν αντίπαλο μίας κατηγορίας πιο πάνω και έδειξε να βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και είχε καλύτερη παρουσία σε σχέση με το νικηφόρο φιλικό απέναντι στη Νάουσα.

Ο Πλουσής άνοιξε το σκορ στο 25\’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να ισοφαρίσει στο 60\’ ο Αγρ. Αστέρας.

Ο ΑΟΧ \”άγγιξε\” τη νίκη με το δοκάρι του Μπακάκη στο 80\’. 

Με τους \”μπλε\” αγωνιστήκαν και τρεις υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές στο πρώτο ημίχρονο, ένας τερματοφύλακας και δυο επιθετικοί, ενώ την ευκαιρία συμμετοχής σε δυνατό φιλικό παιχνίδι πήραν στο δεύτερο ημίχρονο οι τρεις νεαροί Μιχαήλ, Κατάκης και Στυλιανάκης.

Ο ΑΟΧ ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο με τον νεαρό υπό δοκιμή τερματοφύλακα, στο δεξί άκρο της άμυνας έπαιξε ο Τζανάκης και στο αριστερό ο Τάντσης. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Αντωνόπουλος και Σελινιωτάκης με κεντρικά χαφ τους Βουρβαχάκη και Παπαδάκη. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής έπαιξαν οι Πλουσής και Βεστάκης ενώ στην κορυφή οι δύο υπό δοκιμή φορ.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι Πάντος, Τσιμπανάκος, Μιχαήλ, Μπακάκης, Ανωγιανάκης, Βαρουξάκης, Κατάκης, Καλπάκης, Στυλιανάκης, Αργυρίου και Τσιτλακίδης.
Λόγω μικροενοχλήσεων και για να προφυλαχθούν δεν αγωνίστηκαν οι Κορδονούρης, Μποχώνης, Καμπλιώνης και Μανωλεδάκης.


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook